Mannelijke look

Denham the Jeanmaker heeft een nieuwe toffe samenwerking met het iconische Engelse merk Barbour International aangekondigd. De 10-delige herencollectie is geïnspireerd op de Engelse motorcultuur en bestaat uit drie jassen, een jeans in 3 verschillende wassingen en twee sweatshirts. Bij de jassen wordt de Engelse motorcultuur samengevoegd met een Amsterdamse touch, de broeken zijn van het premium Italiaanse Candiani. De collectie is samengesteld met het motto in het achterhoofd; ”the truth is in the details”. De items van deze mannellijke collectie zijn sinds afgelopen maandag verkrijgbaar.

denham collectie Amsterdam MAN MAN

Jeans

Tegenwoordig worden er veel andere typen broeken gedragen door stijlvolle mannen, maar één ding is zeker: de oeroude jeans waren, zijn en zullen toch altijd de mannelijkste broeken blijven. Hij is met vrijwel alles te combineren, maar een basic T-shirt en een goede jas zorgt al voor een stijlvolle look. De jeans is dan ook een item dat elke man in zijn kast zou moeten hebben liggen, het is een classic item en zal nooit uit het straatbeeld verdwijnen. De comfort-stretch stof en de slim-fit maken de broeken van deze collectie stijlvol, tijdloos en ideaal voor het najaar.

Mannelijk kleden MAN MAN

Barbour Razor Slim Fit Jeans - DBFB

Denham €160 Shop nu
mannelijk kleden MAN MAN

Barbour Razor Slim Fit Jeans - DBDI

Denham €190 Shop nu

Jackets

Een jas is een opvallend, praktisch en dus ook belangrijk onderdeel van je outfit. Nu de herfst in aantocht is, kun je niet meer zonder een stijlvolle jacket. Wat betreft deze kledingstukken, is er heel veel keuze. Er zijn verschillende modellen die nooit uit de mode zullen raken, zoals een bomber jacket en een leather jacket. Echter is de denim jacket in onze ogen toch de mannelijkste jas van allemaal. Bovendien zijn deze jackets gemakkelijke te combineren in talloze looks en ideaal om te layeren.

Mannelijk kleden MAN MAN

Barbour Shields Jacket - DBWB

Denham €400 Shop nu
Mannelijk kleden MAN MAN

Barbour South Jacket - DVBI

Denham €300 Shop nu

Al met al zijn de items van deze mannelijke collectie een stijlvolle toevoeging aan jouw lente garderobe. De donkere kleuren passen perfect in al jouw looks dit najaar.