Reis je intercontinentaal, dan reis je via Lounge 2 van Schiphol. Deze is compleet vernieuwd en is onderverdeeld in zeven werelden. Een knap staaltje architectuur waarbij iedere wereld wordt gekenmerkt door het verschillende materiaalgebruik. Bij binnenkomst betreden we een grote, overzichtelijke en open ruimte waar de ‘levende klok’ ontworpen door Maarten Baas uitkijkt over de reizigers. MAN MAN selecteerde drie mannelijke spots die je niet mag missen:

Bekijk de meest exclusieve uurwerken en geef je eigen horloge een servicebeurt

Bij betreden van de ‘Luxury World’ in Lounge 2 zien we prestigieuze merken als Omega, Hermès en Rolex. Door het ruime én goed geselecteerde aanbod van stijlvolle kwaliteitshorloges is het gemakkelijk om te tijd te vergeten. Echter, het blijft in de vernieuwde Lounge 2 niet enkel bij kijken, hier wordt een beleving aangeboden. Naast de Boutique heeft Rolex ook een officieel gecertificeerd service center. Heeft je horloge een onderhoudsbeurt nodig of zit de band te los/te strak? Bij dit service center is je horloge in professionele handen en krijgt het de zorg en aandacht die het verdient.

M91A1073

Drink een biertje aan de interactieve bar

Hollandse glorie. Dat is Heineken. En daarom heeft het merk een felbegeerde plek verdiend in de ‘Modern Dutch’ wereld. In deze interactieve bar kun je genieten van een vers getapt biertje, op een wel heel bijzondere manier. De tijd vliegt namelijk voorbij middels de interactieve bar. Op deze bar kun je de nodige kennis van het merk op doen, een boodschap op een bierviltje ‘schrijven’ en deze naar je buurman ‘sturen’. Je kunt zelfs een rondje geven aan je vrienden wanneer zij de Lounge bezoeken.

M91A0987

Geniet van een goed glas whisky in het Johnnie Walker House

Het Johnnie Walker House staat centraal in vernieuwde Lounge van Schiphol en valt niet te missen. Dit is jouw home-away-from-home. Bij betreding van het Johnnie Walker House vergeet je de drukte, hectiek en alle prikkels dat een vliegveld met zich meeneemt. Het is de ideale plek om een mannelijk cadeau te scoren, door de brede selectie aan kwaliteit-whiskies. Nadat je voorzien bent van die goede fles whisky die je aan je schoonvader cadeau gaat doen gaan we een verdieping omhoog. Het Johnnie Walker House biedt namelijk de mogelijkheid om een whisky-tasting te ervaren terwijl je wacht op je vlucht, die je hier van te voren tijdelijk met korting kunt aanschaffen door de voucher te downloaden. Kom tot rust en ontdek de geschiedenis van Johnnie Walker en het brede scala aan whiskies. Pas wel op dat je je vlucht niet mist.

Screen Shot 2016-09-26 at 17.41.57

Wachten op Schiphol was nog nooit zo’n beleving. Waar gaat jouw volgende reis heen?