Manhatten Beach

Een trip naar het strand gaat vaak samen met veel gezeul en┬ámassa’s mensen die ook allemaal naar datzelfde strand willen.┬áDat is geen uitzondering voor Manhatten Beach, maar toch heeft David Behar het voor elkaar gekregen om een rustige sfeer vast te leggen. Zijn foto’s hebben een minimalistisch ondertoon en dragen een sereniteit uit die in contrast staat met hoe wij een dag op strand ervaren. Een fotoserie waarbij het parelwitte strand de leiding neemt en simpliciteit een kracht is. Kijk en oordeel zelf.

Manhatten Beach MAN MAN 2 Manhatten Beach MAN MAN 11 Manhatten Beach MAN MAN 6 Manhatten beach MAN MAN 14 Manhatten Beach MAN MAN 10 Manhatten beach MAN MAN 13jpg Manhatten beach MAN MAN header Manhatten Beach MAN MAN 7 Manhatten Beach MAN MAN 3 Manhatten Beach MAN MAN 5 Manhatten Beach MAN MAN 8 Manhatten Beach MAN MAN 1

Je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te reizen als je naar het strand wilt gaan. Je kan het ook dichterbij zoeken en een bezoek brengen aan de Portugese kust. Ook lang niet verkeerd voor een korte vakantie.