Victoria De Angelis heeft ‘preuts’ duidelijk niet in haar woordenboek staan en verrast wederom met foto’s waarop ze gewaagd poseert. De bassiste van Måneskin blijft de gemoederen zo bezighouden. En terecht!

Wat is Måneskin?

Mocht je nou onder een steen geleefd hebben en willekeurig op dit artikel geklikt hebben dan is dit een korte biografie van Måneskin, speciaal voor jou geschreven. De band werd opgericht in 2016 en al snel verkregen ze bekendheid door in 2017 als tweede te eindigen in het elfde seizoen van de Italiaanse X Factor. De groep kent elkaar al grotendeels sinds de middelbare school terwijl drummer Ethan Torchio er nog bijkwam via een Facebook-advertentie. Hun wereldwijde bekendheid kwam toen ze het Eurovisiesongfestival wisten te winnen. De bassist van deze groep is Victoria De Angelis en zij trekt dus regelmatig de aandacht op Instagram.

Ietwat shockerende foto’s

Naast de bovenstaande sensuele selfie – zonder de richtlijnen van Instagram te overtreden – deelde ze nog meer nogal shockerende beelden. We zien haar namelijk onder een substantie lijkend op bloed poseren terwijl alleen haar tepels bedekt zijn. Het moge duidelijk zijn: Victoria deinst er niet voor terug om grenzen te overtreden.

Natuurlijk is het ook weinig verrassend dat de glam rock band en songfestivalwinnaars zich zo gedragen. Ze hebben hun populariteit mede te danken aan hun excentrieke karakters en kledingstijl. De Italiaanse band weet hiermee iedere keer weer de grenzen op te zoeken waardoor jij als lezer ook weer aandacht aan ze hebt gegeven. Kortom: het is een werkende strategie en zelf hoeven we er ook zeker niet over te klagen. Anders hadden we het namelijk zonder al deze leuke foto’s moeten doen.

Meer foto’s van Victoria De Angelis

Victoria De Angelis deelt steeds vaker dit soort foto’s en ze worden steeds uitdagender. Bekijk hieronder een selectie van de leukste foto’s van Victoria De Angelis. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken