Luidste boer ter wereld

Deze Australiër heeft het record van de luidste boer op zijn naam staan. Dit record was voorheen voor tien jaar lang in handen van een Britse man. Het vorige record stond op 109,9 decibel, voor één boer. Dat is toch bizar. Om het even te vergelijken. Dit is even hard als een kettingzaag of een rockconcert. Er is op deze wereld dus een man die even hard kan boeren als het geluid van een rockconcert, hard to believe. Maar daar blijft het niet bij, want nu is er dus iemand die nóg harder boert. Hoe dan?

Nieuw wereldrecord

Ontmoet Neville Sharp, recordhouder van de luidste boer ooit gemeten. Zijn voorbereiding? 600 milliliter Cola naar binnen werken en boeren maar. Zelf had de Australiër dit te zeggen: “Ik ben meer dan gelukkig met mijn boer. De eerste reden waarom ik dit record absoluut wou breken is omdat ik een wereldrecord op mijn naam wou hebben. De tweede reden is dat ik het niet vond kunnen dat een Brit dit record al 10 jaar had.”

Met een overwinning van bijna 4 decibel (totaal gemeten: 112,4 decibel) zet Neville Sharp het nieuwe wereldrecord op zijn naam

Bekijk hieronder het bericht op Twitter voor het opmerkelijke record: