Hunter Hobbs valt 20 kilo af

Hunter Hobbs is met zijn 36.500 abonnees geen onopgemerkte YouTuber. Hij heeft in de maanden januari, februari en maart elke dag een foto gemaakt. Zo wordt zijn transformatie weergegeven. Hij begon met het begingewicht van 92 kilo. Na drie maanden, en heel wat gymsessies verder, weegt hij nu 72 kilo.

Het was voor Hunter Hobbs meer een experiment en had niet gedacht dat het zo goed zou uitpakken. Hij werkte vijf dagen in de week op een kantoor achter zijn laptop en at vrijwel de hele dag door. Hij probeerde met zijn fulltime job al te sporten. Dit ging lastig, maar hij wilde het toch echt wat serieuzer aan gaan pakken. Hij ging zes dagen in de week naar de sportschool, kookte elke maaltijd zelf en dronk geen alcohol meer.

Hieronder zie je een timelapse van zijn indrukwekkende transformatie (YouTube):

 

Hunter vertelt in een andere video, twee jaar later, hoe het nu met hem gaat. Hij vertelt welk dieet hij precies heeft gevolgd en welke work-outs hij uitvoerde. Toch was dat verliezen van 20 kilo niet alleen maar positief. Hunter kwam er achter dat zoveel gewicht verliezen in zo’n korte tijd niet gezond is. Hij verteld dat hij tijdens deze fitness journey ook wat geleerd heeft. Hunter is nog altijd bezig met zijn voeding en het sporten. En dat is te zien.