Deadpool

Beide films van 20th Century Fox waren succesvoller dan men ooit had durven dromen. Maar stiekem wisten we dat dit zou gebeuren. De geniale marketing van Deadpool is wat de beide films naar een hoger level tilde. Zowel de eerste als de tweede film hebben ons vaak beloond met geniale teasers die je met hoge verwachtingen achterlieten. De langverwachte trailer van Deadpool 2 was dan ook briljant te noemen. Het tweede deel van Deadpool heeft onze verwachtingen overtroffen. Op een dag verliest Wade Wilson, wie al twee jaar werkt als de gemaskerde held Deadpool, alles waar hij van houdt. Hiervan geeft hij zichzelf de schuld en het enige wat hij over hield aan de tijd met zijn Vanessa, is een Skee-ball token..

Deadpool 2 MAN MAN

MAN MAN Première Night Deadpool 2

Wij van MAN MAN hadden het privilege om onze lezers kennis te laten maken met de extended cut: Deadpool 2 Super Duper $@%!#& Cut. Deze versie bevat een aantal extra (hilarischere en grovere) beelden, waar wij al die tijd al benieuwd naar waren. Deze fragmenten werden namelijk in de originele versie, welke in de bioscopen verscheen, weggelaten. Wellicht tè grof of alleen weggelegd voor de echte fans. Op 12 september organiseerden wij dé Première Night van de extended cut van Deadpool 2.

De première vond plaats in het auditorium van het Generator Hostel op de rand van het Oosterpark in Amsterdam. De oude collegezaal werd al snel gevuld met het enthousiaste publiek, met allen één ding gemeen; enorme MAN MAN én Deadpool fans. Terwijl de zaal zich vulde met energie,  konden we genieten van een biertje of een soda van Charlie’s Natural. In spanning voor het tweede deel van de film. Lees gerust verder, want spoiler alert; no spoilers found. Deze mannenavond was meer dan geslaagd, met popcorn in overvloed en tijdens de pauze zelf samengestelde hotdogs van Bunlimited. Een avond voor in de boeken hoor. Bekijk de video voor een indruk van de avond inclusief shots uit de trailer van Deadpool 2!

Super Duper $@%!#& Cut nu verkrijgbaar

Wij begrijpen dat je baalt, hier had je bij willen zijn! Niet getreurd, want vanaf nu is de extended versie van Deadpool 2 digitaal en op Blu-ray beschikbaar. Misschien weer eens tijd om je vrienden bij elkaar te roepen voor een ouderwetse filmavond? Geniet van de grove humor en vooral veel, heel veel actie. Hilarische momenten waarvan (vernomen uit betrouwbare bronnen) zowel die-hard fans, als mindere die-hard fans stuk gaan van het lachen en de herkenbare shots. Er is niets zo chill als een avond met vrienden, de nodige versnaperingen en natuurlijk een goede film!

Aftermovie: ACHIE EL AINOUNI – LOUNI DESIGN