Deze Amerikaan tovert een pop om tot een geheime drankfles

De Amerikaanse Mike Warren is op het idee gekomen een baby-pop om te toveren tot een geheime drankfles. Op één april was hij van plan een DIY-project te bedenken dat functioneel is, maar ook grappig. Hij legt uit dat openbaar drinken illegaal is in Amerika, dus wilde hij een idee verzinnen om toch in het openbaar zorgeloos te kunnen drinken.

Zo kwam hij op het idee van de Baby Flask. Je kunt drinken door slokjes te nemen uit het rietje dat in de baby z’n hoofd zit. Op deze manier ziet het eruit alsof je je kind gewoon een kusje op z’n hoofd geeft. Maar hoe heeft hij dat gedaan?

Zo doe je het, stap voor stap

Mike probeerde een nep baby te vinden die ongeveer dezelfde grootte is als een normale baby. Zodra hij de baby had gevonden, heeft hij de binnenkant helemaal uitgehold en er een waterzak ingedaan. Vervolgens heeft hij de drinkslang van de waterzak ingekort en een gat in het hoofd van de pop gesneden.

Daarna heeft de man de zak gevuld met zijn favoriete drankje, de baby weer aangekleed en de pop in de babydrager gedaan. Natuurlijk moet hij het uiteinde van het rietje wel verbergen, daarom heeft hij achteraf een mutsje bij de baby op gedaan. Nu kan Mike gemakkelijk slokjes nemen van zijn favoriete drank zonder dat ook maar iemand het doorheeft. Handig toch? In de YouTube-video hieronder zie je precies hoe hij het gedaan heeft: