Robuuste en stoere materialen doen het erg goed in een man cave

Ga je aan de slag met het inrichten van je eigen man cave? Dan is het gebruik van robuuste materialen  – bijvoorbeeld uit de collectie van een houthandel – zeker het overwegen waard. Dit zorgt meteen voor een stoere uitstraling én het tilt de sfeer van de kamer meteen naar een hoger niveau. Kies naast hout bijvoorbeeld ook voor materialen zoals staal en melkglas. Dit materiaal kun je zowel in de meubels als in de accessoires terug laten komen. Hierdoor kun je ook meteen de erg geliefde industriële woonstijl terug laten komen. Wel zo leuk, toch?

Richt een plek in de man cave in waar je lekker kunt zitten

Eén van de beste elementen in je eigen man cave is het inrichten van een leuke zithoek. Dit is namelijk de perfecte plek waar je je even terug kunt trekken. Misschien speel je er je favoriete games of je streamt er een serie of film. Hier ga je vast en zeker lekker veel tijd door kunnen brengen.

Dé plek in huis voor het ontvangen van vrienden

Eén ding is zeker: een goed ontworpen man cave is de ideale plek voor het ontvangen van vrienden. Voor het inrichten ervan mag je dus zeker de nodige tijd en aandacht besteden, bijvoorbeeld als je de keuze maakt voor hout bestellen. Doe alvast wat inspiratie online op – of breng een keer een bezoek aan een woonwinkel. Je ziet dan meteen wat voor soort kleuren en materialen op dit moment erg in trek zijn. En zo kun je meteen weer wat makkelijker de beste inkopen doen voor je eigen toekomstige man cave. Ga je hier binnenkort al een keer mee aan de slag? Ook voor de ruimte bij jou in huis zijn er gelukkig meer dan genoeg mogelijkheden.