Steve betaalt nooit de schade

We kwamen op News.com.au het geniale verhaal tegen van deze date. Judy heeft een man genaamd Steve leren kennen via een dating app en besluit met hem op date te gaan. Ze had haar eerste date met de man achter de rug en achteraf vroeg Steve of zij het etentje kon betalen.

Hoewel we nu geen discussie willen voeren of de man of de vrouw een date hoort te betalen, is het wel een beetje vreemd als je gaat vragen of de ander het wil doen. Voor deze keer vond Judy het geen probleem. Steve beloofde namelijk dat hij de volgende date zou betalen. Vervolgens waren ze op hun tweede date en besloot Steve even goed te genieten van het menu. Hij bestelde veel wijnen en hoofdgerechten. “Het was als een feest, het duurde enkele uren”, vertelde Judy. Aan het einde van de tweede date kwam hij weer met een ander ‘bijzonder’ excuus. Hij was namelijk ‘zijn portemonnee thuis vergeten’. Vervolgens moest Judy weer het etentje betalen, wat haar €150 kostte. Natuurlijk begon Judy het verdacht te vinden en besloot ze hem terug te pakken.

De wraakactie van Judy

De twee gingen op een derde date en net als bij de vorige date ging Steve er weer op los met het bestellen van gerechten.“We gingen weer uit en het was weer een duur restaurant en hij bestelde veel voorgerechten, hoofdgerechten en veel wijn. Het was erg saai, hij zei dezelfde dingen die hij al eerder had gezegd. Toen het op betalen aankwam, dacht ik: ‘Ik hoop dat hij geen reden vindt om niet te betalen’ en als hij dat wel deed, zou ik hem een lesje leren”

Vervolgens kwam de ober met de rekening en zoals verwacht kwam de man  opnieuw met een excuus. Maar Judy wist nu precies wat ze moest doen. “Ik lachte en zei dat mijn portemonnee in mijn auto lag. Dus ik ging weg en kwam nooit meer terug, ik rende voor mijn leven! Ik lachte de hele tijd, dat heb ik nog nooit in mijn leven gedaan. Ik liep gewoon weg”, vertelde Judy.