Met een beetje geluk heb je al vakantie en kijk je met smart uit naar de reis die je een tijd geleden al had geboekt. Met je maten backpacken door Azië, samen met je vriendin de mooiste stranden en hotspots ontdekken of the real-deal: een nieuw land en een nieuwe cultuur ervaren. In je eentje. Nu is de dag daar. Vroeg in de ochtend, wacht je, met een licht, gespannen gevoel van enthousiasme de nodige uurtjes op Schiphol. Nu weten we waar jij tegenop kijkt: te weinig beenruimte, een lucht waar je verkouden van wordt en een oncomfortabele vlucht. Niet wanneer je reist met Singapore Airlines. De vliegtuigmaatschappij heeft namelijk 67 nieuwe A350 toestellen aangeschaft die jou een geheel nieuwe vliegtuig-ervaring zullen geven. In samenwerking met Hammerfest geeft Singapore Airlines jou alvast een voorproefje van deze ervaring in een vette 360 video:

En of het vliegen in de nieuwe A350 comfortabel is:

De Rolls-Royce Trent XWB Twin Engine maakt de nieuwe serie vliegtuigen 68 keer krachtiger dan een Formule 1 wagen. Daarnaast is de A350 ook het stilste vliegtuig. De state-of-the-art verlichting zorgt ervoor dat je niks merkt van het tijdsverschil doordat de verlichting wordt aangepast naar dag- en nachtlicht. De lucht wordt iedere 2 à 3 minuten compleet ververst en gefilterd. Een KrisWorld entertainment system met meer dan 1000 opties zorgt ervoor dat jij je geen minuut verveelt en je smartphone en tablet koppel je aan het in-flight entertainment system zodat je met de in-flight WiFi contact houdt met het thuisfront. Wanneer je businessclass vliegt wordt het pas echt next-level. Zo kun je de stoelen verstellen tot volwaardige, horizontale bedden van 70 cm bij 200 cm.

man man singapore airlines a350

Nog nooit was de reis naar Singapore zo aangenaam. Singapore wordt veelal als tussenstop gebruikt, van waaruit men verder Azië intrekt. Voordat we met onze backpack 3 weken lang in dorms gaan slapen, komen we tot rust. In Singapore kan dat, geheel in stijl. Singapore staat bekend om zijn luxe. Wij geven je hier een glimp van:

Marina Bay Sands

Omgeef je in een oase aan luxe: een gigantische infinity pool op de 55e etage, meer dan 20 restaurants, botanische tuinen en een rechtstreekse toegang tot het meest populaire winkelcentrum van Singapore. Marina Bay Sands staat bekend als een van de meest luxe hotels in Singapore. Het hotel is een bezienswaardigheid op zich, waar jij wilt overnachten.

man man singapore airlines

Singapore’s Rooftop Pool

We willen tot rust komen. Dat doen we aan het zwembad op de 55e verdieping van het bekroonde Marina Bay Sands Resort. Met een lengte van zo’n drie voetbalvelden, een restaurant, spa en botanische tuin zul je hier compleet tot rust terwijl je het adembenemende uitzicht bewondert.

Camera 360

Sky on 57

We dineren in dezelfde stijl als dat we reisden, relaxten en gaan slapen. Sky on 57 bevindt zich op de 57e verdieping van het Marina Bay Sands. Hier ontdekken we de traditionele Aziatische keuken in een klassieke franse stijl.

man man singapore airlines 3