Mental Theo is een levende legende

Theodorus Josephus Jan Nabuurs, ook wel bekend onder de naam Mental Theo, is een 58-jarige dj en muziekproducent. Ook was hij tv-presentator bij onder andere TMF, RTL, SBS 6 en Veronica. Tegenwoordig is Nabuurs eigenaar van meerdere holdings en bv’s in de artiestenbranche, marketing- en evenementensector. Zijn grootste hit was met de Zweedse producer Basshunter, genaamd Now you’re gone. Deze plaat is de recordhouder in de officiële Britse BBC top 100.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @djmentaltheo

Mental Theo zet zijn luxe woonboerderij  in Heesch te koop

Theo Nabuurs heeft zijn prachtige en luxe woonboerderij te koop gezet. De woonboerderij is gelegen in het het Brabantse plaatsje Heesch. Tevens de plek waar PSV trainer Ruud van Nistelrooy een van zijn vele woningen heeft. De vraagprijs van het de woonboerderij bedraagt volgens Bekendeburen maar liefst €1.575.000. De muzikant kocht deze prachtige woning zelf in 2006 voor een bedrag van €705.000 en liet er een hypotheek op vestigen van 500.000 euro. Dat betekent dat de dj er heel dik op gaat verdienen wanneer hij een koper heeft gevonden die zijn vraagprijs op tafel wil leggen.

De woonboerderij die Mental Theo te koop heeft gezet is ontzettend ruim. Zo heeft de woning een woonoppervlakte van maar liefst 378 m2 en beschikt de boerderij over een riante tuin. Als extra is er ook een gastenverblijf aanwezig die in 2022 gebouwd is en ook een leuke tuinkamer. Op Funda is te zien dat de status van de woonboerderij ‘onder voorbehoud verkocht’ is. Zie hieronder een aantal foto’s of check de site van Bekendeburen voor meer:

Mental Theo woning te koop

Mental Theo verkoop woning