Luxe villa in Santorini

De perfecte vakantie uitzoeken voor de zomer is altijd een lastige taak. Er is tenslotte zo veel keuze tussen al die zomerse bestemmingen. En in wat voor soort accommodatie ga je dan slapen? Als je beschikt over een klein fortuin kunnen we die keuze een stuk makkelijker voor je maken. Het bedrijf Vora Private Villas, onderdeel van Design Hotels, heeft meerdere villa’s in moderne stijl gebouwd op het Griekse eiland Santorini. Ze hebben genoeg keuze voor mensen die op zoek zijn naar een luxe villa.

luxe villa Santorini MAN MAN

Villa Ro is misschien wel de dikste van al deze villa’s. Ze hebben allen een moderne en kunstzinnige vormgeving, wat garant staat voor een luxe verblijf. Maar deze luxe villa spant toch echt de kroon, met name door de toplocatie waar het zich bevindt. Vanuit je eigen infinity pool kun je genieten van het uitzicht over de prachtblauwe Egeïsche zee. Dat wil iedereen toch? Op de website van het bedrijf kun je de villa huren.

luxe villa Santorini MAN MAN

Veel services om gebruik van te maken

Natuurlijk doet het bedrijf zijn uiterste best om er voor te zorgen dat gasten van de luxe villa zo goed mogelijk worden verwend. Zo beschikt de villa over een balkon op elk van zijn twee verdiepingen. Uiteraard heb je vanaf deze balkons een ononderbroken uitzicht over de Middellandse Zee. De slaapkamer beschikt over een kingsize matras van het merk Tempur, waardoor je ongetwijfeld een heerlijke nachtrust zult beleven. Nadat je als een roosje hebt geslapen kun je direct doorlopen naar de badkamer. Die is voorzien van een zogenaamde ‘walk in shower’, eentje waar je “u” tegen zegt. Hier kun je ons altijd voor wakker maken.

luxe villa Santorini MAN MAN

Maar er zijn uiteraard meer bijzonderheden waar je bij deze villa gebruik van kunt maken. Wat dacht je van je eigen privé-chef. Je hebt op dit levendige eiland uiteraard geen tijd om je eigen eten te koken. Je zult gedurende je verblijf vast en zeker voor meer dingen geen tijd hebben. Gelukkig is er altijd een privé-dienstmeid die de hele dag telefonisch beschikbaar is. Daarnaast beschikt het architectonische wonder ook over een grote satelliet-tv en een paar Bang & Olufsen speakers.

luxe villa Santorini MAN MAN

Een uitzicht om van te dromen

Waarschijnlijk zal je niet veel gebruik maken van die meegeleverde speakers en televisie. We durven te wedden dat jij het gros van de dag doorbrengt op je eigen balkon van 30 vierkante meter. Daar kun je lopen bruinbakken, zo veel je maar wilt. En als dat je even te heet wordt, spring je gewoon in de infinity pool. Vanuit daar kun je genieten van de mooie vergezichten die Santorini rijk is. Dit is zonder twijfel één van de mooiste eilanden ter wereld.

luxe villa Santorini MAN MAN

Santorini is niet alleen rijk aan mooie uitzichten. Er valt in de omgeving ook een hele hoop te beleven. Je kunt een bezoek brengen aan een van de oude molens die te vinden zijn op het eiland. De hoofdstad Thira is ook zeker het bezoeken waard, alsook de andere kleine plaatsjes op het eiland. En mocht je genoeg hebben van je eigen zwembad, dan ga je toch lekker naar het strand toe en in de zee baantjes trekken. Met deze villa kun je in ieder geval nooit een saaie vakantie beleven.

luxe villa Santorini MAN MAN

Ben jij de gelukkige eigenaar van een portomonee die dik genoeg is dat je een overnachting in deze villa kunt veroorloven? Dan valt deze exotische villa in Costa Rica ook zeker te overwegen. Heb je niet zo veel geld, klik dan alsnog, kijken mag namelijk altijd.