Luxe strandhuis in eigen land

Dit luxe strandhuis haalt zijn waarde niet alleen uit hoe nieuw het is (2005) en de exceptionele hoeveelheid luxe in het gebouw, maar ook de locatie voegt veel toe. Het ligt namelijk niet aan de gracht, maar bijna letterlijk aan het strand, in Noordwijk aan Zee. Het huis is gebouwd tussen de duinen en je kunt lopend naar zee. Het uitzicht liegt er daarom ook niet om vanuit een groot deel van de kamers. Als je hard genoeg gooit kun je nog je flessenpost nog in de zee mikken vanaf je balkon (bij wijze van spreken).

Bioscoopje pakken? Dat kan thuis

Misschien wel het meest opvallende aan deze knusse woning is de thuisbioscoop die is ingebouwd. Als je geen fan was van films, dan zal je dat spontaan wel worden als je deze ruimte binnentreedt. De zogenoemde ‘chill ruimte’ alleen al is 60 vierkante meter en heeft een groot filmdoek met geluidsinstallatie.

luxe strandhuis te koop

Luxe is de norm

Een kleine rondleiding: je komt binnen door de ruime hal door de dubbele openslaande deuren en stapt op de Franse eikenhouten vloer in de ronde woonkamer met open haard in het midden. Koude voeten? Die worden opgewarmd met de vloerverwarming die per ruimte te reguleren is. Bij lekker weer kun je door de openslaande deuren gelijk de ruimte tuin binnenlopen met terrassen in de duinen.

Koken doe je op je kookeiland met Miele apparatuur en aan keukenvoorzieningen geen gebrek. Dan zijn we nog niet eens boven geweest, waar je 2 badkamers met in allebei een bad vindt, kan regendouchen of je tanden poetst aan de dubbele wastafel. Je kunt verder dromen over dit huis in 4 slaapkamers.

Kwijlen tot je niet meer kunt

We kunnen het nog lang hebben over hoeveel dingen dit huis zo mooi en daarom ook zo duur maken, maar beeld zegt in dit geval meer dan tekst. Het waanzinnig luxe strandhuis is een motivatie om te proberen je carrière nog een boost te geven en jezelf ooit eigenaar van dit stulpje te mogen noemen.