De meest stijlvolle kerk van Nederland staat in Zandvoort

In 1928 werd deze kerk gebouwd en sindsdien straalt hij in de buurt. Tegenwoordig heeft het godshuis een ander doel gekregen en wel te dienen als woning. Deze stijlvolle kerk is werkelijk waar een lust voor het oog die omringd is door een oase van rust. De luxe woning is te vinden op Funda en het is echt iets wat je nog nooit hebt gezien.

Door de structuur van de kerk is het heel ruim en hoog binnen. Dit creƫert een hele rustige sfeer waar je echt even een moment voor jezelf kan pakken. Door deze hoogte kan het wel lastiger zijn om jouw nieuwe stijlvolle kerk op te warmen maar daar is iets op gevonden. De ventilatoren aan het plafond duwen als ware de warme lucht weer naar beneden. Met de vloerverwarming is het zo comfortabel binnen dat je nooit meer weg wilt. Met de zes minisuites en jouw eigen wellness kan je je nooit meer vervelen.

stijlvolle woning funda
foto via Funda

Deze luxe woning staat nu op Funda te koop

In de hoofdruimte van de stijlvolle kerk is het typerende balkon waar normaal het kerkkoor stond. Hier heb je prachtig overzicht van jouw woonkamer en keuken. Je kan zo de zithoek zien, waar vloerdelen van oude treinwagons zijn gebruikt. Hoe vet.

Deze luxe woning op Funda beslaat zo’n 753 vierkante meter aan woonruimte en een totaal perceel van 1650 vierkante meter. In de woonkerk zijn veel invloeden van IndonesiĆ« te zien wat een heel warm gevoel geeft als je de slaapkamers binnenkomt. Natuurlijke producten zoals marmer en bamboe geven elke kamer weer een unieke sfeer. Elke minisuite heeft zijn eigen badkamer uiteraard.

stijlvolle woning funda
foto via Funda

De groepsruimte die eraan vast zit kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden en de wellness in de kelder maakt het echt af. Hier kan je heerlijk in jouw sauna gaan zitten en daarna een goede koude douche nemen. Deze woonkerk is simpelweg mega bruut, maar kost ook wat. Voor 3,5 miljoen euro is het godshuis van jou.

Zie hieronder nog een aantal foto’s van de woonkerk op Funda:

meest stijlvolle kerk
foto via Funda
stijlvolle woning Funda
foto via Funda