Premium design voor een scherpe prijs

RENARD bewijst dat een horloge van goede kwaliteit geen enorme bedragen hoeft te kosten. Hierdoor wordt het voor elke man mogelijk om een stijlvol horloge om zijn pols te hebben zonder in één klap al je spaargeld kwijt te zijn. De sophisticated horloges van het merk brengen heden en verleden subtiel bij elkaar. Niet alleen zijn de horloges visueel aantrekkelijk, ook rusten ze elegant op de pols en hebben ze een hoge mate van uitwerking: een geborstelde wijzerplaat, subtiel bollend glas en vegetable tanned leer dat mooier wordt naarmate de tijd verstrijkt. Stijlvol, tijdloos en mannelijk.

De kracht van minimalisme

Jullie hebben vast wel eens gehoord van het stijl statement “Less is more”. Hiermee wordt benadrukt dat minimalistische outfits wel eens de stijlvolste kunnen zijn. RENARD bewijst dat met de Elite 35.5 collectie. Deze stijlvolle unisex horloges zijn geïnspireerd door designs uit de jaren ’60 en ’70. Het resultaat: indrukwekkende horloges met de perfecte balans tussen stijlvol en klassiek design. Door het minimalisme van deze horloges zijn ze gemakkelijk te combineren met al jouw kledingstukken en dus ook te dragen gedurende iedere gelegenheid.

luxe horloges mannen accessoires renard MAN MAN

Met name door de verticaal geborstelde wijzerplaat die met het licht speelt krijgt dit stijlvolle horloge een luxe uitstraling. Met een kast diameter van 35.5 mm is dit model uitermate geschikt voor mannen met een smallere pols. De Elite is verkrijgbaar in een variëteit aan horlogebanden, zowel leren als stalen banden. Voor ieder wat wils.

Luxe horloges mannen accessoires Renard MAN MAN

Elite 35.5 Milanese Silver

RENARD €139 Shop nu
Luxe horloges mannen accessoires renard MAN MAN

ELITE EGGSHELL GOLD VEAU TAN

RENARD €129 Shop nu

De Day Date is een ware klassieker

Naast het bovenstaande horloge, staat ook de Day Date in het teken van simpliciteit. Deze horloges staan bekend om één van de oudste complicaties waarbij niet alleen de datum af te lezen is, maar ook de desbetreffende dag – een knipoog naar het verleden.

luxe horloges mannen accessoires renard MAN MAN

De Elite Day Date collectie van RENARD heeft slanke indexen die de eenvoud van het horloge nogmaals benadrukken. Elegant, stijlvol en subtiel. Doordat hij met zijn diameter van 38.5 mm nét iets groter is dan de Elite, heeft de Day Date een mannelijkere uitstraling. Een tijdloos horloge die jij maar al te graag om je pols hebt.

Luxe horloges mannen accessoires Renard MAN MAN

ELITE DAY DATE SILVER AMBER

RENARD €149 Shop nu
luxe horloges mannen accessoires MAN MAN

ELITE DAY DATE BLUE AMBER

RENARD €149 Shop nu

Een perfect samenspel van sportief en formeel

Als je aan een chronograaf denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een sportief horloge met allerlei toeters en bellen. Enigszins begrijpen wij dat wel. Een dergelijk horloge beschikt namelijk over meerdere functies zoals een 24-uurs aanduiding, stopwatch en een tachymeter waarmee jij verschillende eenheden kunt meten en berekenen. Ja, een hele mond vol. Echter laat Renard met hun Grande Chrono zien dat chronografen wel degelijk minimalistisch kunnen zijn.

Luxe horloges mannen accessoires Renard MAN MAN

Deze collectie bestaat uit chronografen met een perfecte balans tussen traditioneel en modern design. Doordat RENARD er voor heeft gekozen de tachymeter van de chronograaf op de inner-bezel weer te geven, is het design van de kast zeer slank gebleven. De diameter van de kast bedraagt 40 mm. Ook beschikken een aantal chronografen van RENARD over de welbekende panda-dial. Dit is een benaming voor een chronograaf waarvan de look van de wijzerplaten lijken op over met het hoofd van een panda. Hier draait het dan volledig om kleurgebruik. Hiermee doelen we op een witte of zilveren wijzerplaat in combinatie met zwarte sub-dials. Een iconisch samenspel waarmee jij ongetwijfeld de show steelt.

luxe horloges mannen accessoires renard MAN MAN

GRANDE SILVER BLACK MILANESE

RENARD €189 Shop nu
luxe horloges mannen accessoires MAN MAN

GRANDE BLUE SILVER AMBER

RENARD €179 Shop nu

 

De kers op de taart van jouw persoonlijke verschijning

Al met al maakt een horloge al jouw looks af. Het is niet zomaar een accessoire, het geeft heel jouw verschijning een persoonlijke touch.

Iedereen heeft zijn eigen smaak en dat is maar goed ook. Stel je voor dat iedereen hetzelfde was, dat zou ook maar saai zijn toch? Ga dan ook voor jouw favoriete horloge om een onuitwisbare indruk achter te laten. Zorg ervoor dat je horloge bij jou past; Bij jouw pols, outfit en persoonlijkheid.