Luna Stevens is een Vlaamse hit op Instagram

Luna Stevens is 24 jaar en een echte schoonheid van de bovenste plank. De vriendin van voormalig Nederlands jeugdinternational Sandy Walsh laat ons met haar beauty elke keer glimlachen. Ze is al langere tijd actief in de showbizz wereld en breekt erg hard door op social media met meer dan 200 duizend volgers op Instagram.

 

Eerder was Luna Stevens al werkzaam als danseres, model en make-up artiest, maar ondertussen heeft ze ook een hart voor ondernemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Ze lanceert een eigen lingeriemerk met een Valentijnsdag-collectie

Luna Stevens heeft erg veel talent voor het oog van de camera, maar achter de schermen lijkt de Belgische blondine een echte ondernemer. Ze heeft namelijk haar eigen lingeriemerk onder de naam Moon. Ze heeft hier verschillende collecties uitgebracht en er is voor iedere vrouw wat wils. Luna wil er met haar merk voor zorgen dat vrouwen zich vrij gaan voelen in de lingerie van Moon.

De Belgische schone heeft wederom een nieuwe collectie uitgebracht. Dit keer omtrent Valentijnsdag. We zijn verschillende setjes verschijnen in voornamelijk een rode kleur. Dus als je nog een mooi cadeau voor je vriendin zoekt voor Valentijnsdag, dan kun je gaan shoppen bijĀ Moon. De nieuwe collectie van Moon is een prachtig cadeau voor je vriendin. Natuurlijk is dit een win-win situatie, want ook jij wordt hier gelukkig van.

Waar wij ook heel gelukkig van worden, zijn de foto’s en filmpje die Luna plaatst op haar Instagram over haar nieuwe collectie. Met pikante foto’s en een intiem filmpje laat Luna ons zien hoe prachtig deze collectie haar staat.

Zie de Instagram-beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)