Wie is de Luna Nieuwboer?

De 21-jarige Luna Nieuwboer is een prachtige verschijning, maar vooral ook een bezig bijtje. Zo studeert zij in het dagelijks leven Marketing en Commerciële Economie en biedt zij zich ook aan als social media manager voor bedrijven. Dat is wel wat anders dan een ‘doorsnee’ bijbaantje in een kroeg of supermarkt.

Omdat Luna dus alles van de socials weet is zij momenteel ook druk bezig om naam voor zichzelf te maken op het internet. En wellicht dat je haar al eens voorbij hebt zien komen, want Luna is regelmatig te zien als presentatrice bij RUMAG.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RUMAG. (@rumag)

De RUMAG.-presentatrice steelt de show op Instagram

Ook is Luna actief op Instagram en hier heeft zij inmiddels ruim 31K volgers weten te verzamelen. Deze volgers voorziet zij regelmatig van een gedetailleerd kijkje in haar leven. Zo is onder andere te zien dat Luna het heerlijk vindt om in de sportschool te staan, maar dat zij ook enorm kan genieten van leuke tripjes. Ze reisde de afgelopen tijd af naar Barcelona, Valencia en Berlijn, maar zocht ook graag het zonnetje op in de Dominicaanse Republiek. Vooral van dat laatste tripje krijgen wij het tropisch warm, want Luna heeft hier de ene na de andere prachtige foto in bikini geplaatst. Dit heeft dan ook een fenomenaal resultaat opgeleverd door haar prachtige bruine lokken in combinatie met haar afgetrainde lichaam.

Echter draait het voor Luna niet alleen om het perfecte plaatje op Instagram. Zo is zij van mening dat je je bereik goed moet inzetten:  “Je bent een rolmodel, waarmee je een positieve impact kan hebben op anderen. Ik wil graag mensen en bedrijven inspireren.”

Luna is dus niet alleen mooi van buiten, maar ook een prachtige vrouw vanbinnen. Het verbaast ons dan ook niet dat zij dit jaar voor het eerst werd opgepikt in de lijst van FHM voor de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Hier mocht zij genoegen nemen met plaatst 22 en dat is echt een fantastische prestatie. Zie hieronder onze een selectie van onze favoriete foto’s van Luna Nieuwboer en oordeel zelf maar over deze prachtige vrouw waar we in de toekomst nog veel van zullen horen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ⓛ U ℕ ᗩ ☾ (@lunanieuwboer)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ⓛ U ℕ ᗩ ☾ (@lunanieuwboer)