Lisa Moerman schittert op Instagram

De 26 jarige Belgische dame uit Izegem kennen we vooral van het televisieprogramma Love Island. Maar natuurlijk niet te vergeten: ze heeft ook nog is meerdere keren op de cover van het blad Playboy gestaan. Lisa had niet zo heel lang geleden nog een relatie met Temptation-Island VIPS deelnemer, Fabrizio. Maar goed nieuws voor de single mannen onder ons: dat is verleden tijd.

Op de Instagram van Lisa zijn genoeg posts te vinden waarop ze heel schaars gekleed is. Dit gaat natuurlijk wel altijd binnen de richtlijnen van Instagram, anders loopt ze het risico verwijderd te worden. Dat zou zonde zijn, toch?

Ook stond ze in de Nederlandse Playboy

Ook al komt Lisa uit Belgiรซ, toch heeft ze geposeerd voor de Nederlandse Playboy. Zelf had ze aangegeven tijdens Love Island dat ze eerst heel onzeker was over zichzelf, maar dat (half)naakt shoots haar een stuk meer zelfvertrouwen hebben gegeven. Ze adviseert iedereen die onzeker is om uit de kleren te gaan om van die onzekerheid af te komen. Dit klinkt misschien als een vrij radicale manier, maar voor Lisa was dit zeker een goede zet.

Lisa zat in het tweede seizoen van Love Island, helaas heeft ze hier niet haar droomman gevonden. Dit zal alleen niet lang meer duren met haar schoonheid. In 2013 is Lisa Moerman begonnen met modellenwerk en heeft al een goede CV opgebouwd. Lisa heeft ook nog een papegaai die echt alles voor haar betekent. Als een man niet van vogels houdt is dat best een probleem, want papegaai Aaliya gaat nergens heen.

Zie hieronder een aantal gewaagde foto’s van de Instagram van Lisa Moerman: