Nølson

“Ze hebben het weer geflikt het perfecte shirt voor de zomer, in de winter hebben wij jullie al geïntroduceerd met het merk NØLSON en kan het momenteel al niet meer ontbreken en de kledingkast van elke man!” Nu komen ze wel met een heel lekkere zomer collectie! Dit is het linnen overhemd waar jij mee kan gaan shinen deze zomer! Geen kreuk zoals je van 100% Linnen shirts bent gewend en ook geen kriebelig gevoel. Nee, deze unieke collectie gemaakt van een mix van 70% katoen en 30% linnen zorgt voor een ultiem gevoel van comfort zelfs in de heetste temperaturen.”

Wij mannen weten hoe moeilijk het is om een geschikt hemd te vinden. Vaak strugglen we met de fit, de kwaliteit en/of met de prijs. Nølson is erin geslaagd om traditioneel vakmanschap te combineren met de minimalistische Zweedse stijl, met als gevolg: het perfecte hemd. De items van NØLSON doorbreken door hun veelzijdigheid de grens tussen formeel en casual. Dus heren, zoek niet langer. De oplossing is hier. Een kwalitatief, stijlvol en bovendien betaalbaar hemd.

Making quality affordable

NØLSON linnen hemd MAN MAN

Sundre collectie

Afgelopen winter hebben wij jullie dit shirtmerk al aan jullie geïntroduceerd, NØLSON. En ze hebben het weer geflikt. Dit maal komen ze met het perfecte shirt voor de zomer, eentje die niet kan ontbreken in de kledingkast van de moderne man. De nieuwe Sundre collectie van Nølson is gebaseerd op het Zweedse badplaatsje ‘Sundre’. Deze collectie is gemaakt van een premium linnen/katoen stof, Deze stof is samengesteld uit 70% katoen en 30% linnen. Een unieke samenstelling met vele voordelen. Allereerst zorgt de aanwezigheid van katoen ervoor dat je hemd niet gaat kreukelen, zoals je dat wel van een 100% linnen shirt gewend bent. Dus voor de mannen die een hekel hebben aan het strijken van je overhemd… ideaal! Bovendien zijn de shirts van de Sundre collectie ideaal voor de zomer. Het linnen zorgt ervoor dat de hemden heel luchtig zijn. Hierdoor kan jij er stijlvol bijlopen gedurende de warmste dagen van het jaar. Verder zorgt deze ideale mix van linnen en katoen ervoor dat dit overhemd zachter is dan 100% linnen shirts, waardoor het niet gaat prikkelen om het lichaam. Draagcomfort is tenslotte van groot belang tijdens de warme dagen.

NØLSON linnen hemd MAN MAN

Finishing touch van je zomerlook

Wij mannen kennen de onmisbaarheid van een stijlvol linnen overhemd. Dit item kan simpelweg niet ontbreken in de kledingkast van de hedendaagse man. De hemden van de Sundre collectie zijn veelzijdig en hebben de perfecte fit, waardoor het mogelijk is om ze in veel verschillende looks te rocken. Of je nou op het strand van Ibiza loopt, op het terrasje zit met je maten of op een boot ligt te dobberen, dit hemd past in al jouw looks. Ga voor deze tijd van het jaar voor een licht hemd. Zo loop jij er zomers bij en til jij al jouw looks naar een hoger niveau. Ga voor een smart look en combineer jouw linnen overhemd met basic shorts en een paar cleane sneakers. Een minimalistische look waarmee jij er altijd stijlvol bijloopt. Voor de frissere dagen vervang jij de shorts door een jeans of pantalon. Eenvoudig, mannelijk en toch enorm krachtig.

NØLSON linnen hemd MAN MAN

Linnen overhemd MAN MAN Linnen overhemd MAN MAN

De Sundre collectie bevat slechts een gelimiteerd aantal shirts. Dus als jij deze zomer van plan bent om lekker op het terras te zitten, rond te dobberen op het water of van het zonnetje te genieten op het strand, wees er dan snel bij!