FEBO kledingcollectie

Vorig jaar al werden we door het snackbarketen verrast met het Febo voetbaltenue met bijpassende badslippers. Nu slaat FEBO zijn slag met een heuse festivalcollectie waar je ‘U’ tegen zegt; en niet zonder reden volgens FEBO-directeur Dennis de Borst:

“De FEBO Snackslippers vlogen vorig jaar als hete kroketten over de toonbank. Binnen één dag waren ze uitverkocht en op Marktplaats werden ze zelfs voor 175 euro aangeboden. Voor pro-snackers die hebben misgegrepen komen we daarom met een nieuwe lijn.”

FEBO man man 00

FEBO festivalcollectie

De FEBO festivalcollectie bestaat uit het unisex FEBO snackshirt en het snacktasje. De t-shirts waarbij het FEBO logo vrij duidelijk naar voren komt, is verkrijgbaar in rood, grijs en wit en kost slechts €29,95. En ook échte FEBO-fans hoeven zich niet dik te maken of er wel een shirtje voor hen bij zit, de t-shirts zijn namelijk verkrijgbaar in de maten S tot en met XL. Ook lossen zij een ander festivalprobleem op: dankzij het snacktasje met drie handige ritsen heb je genoeg plek plek voor jouw favoriete snack en festivalmuntjes. Het snacktasje kost €24,95; it’s worth it. Om helemaal in FEBO-stijl te blijven heeft de FEBO twee echte mannen gekozen als gezicht voor de festivalcollectie, namelijk Donnie (bekend van snelle planga) en Dikke Dennis. Bestellen doe je hier.

Ben jij van plan om deze limited edition festivalcollectie binnen te slepen, maar weet je nog niet welk festival je moet bezoeken? Dit is waarom EXIT festival hoog op jouw bucketlist hoort te staan.