1. Houd je drankje met je linkerhand vast

Daar sta je dan met het welverdiende biertje tijdens de vrijdagmiddagborrel. Met je biertje in je rechterhand proost je op de geslaagde week met je collega’s waar kort daarna een nieuwe relatie zich wilt voorstellen. Je neemt het biertje over in je linkerhand en geeft vervolgens een natte koude handdruk. Dit wil je voorkomen. Houd daarom het biertje in de linkerhand om met een warme droge hand de volgende keer een beter indruk te maken.

man man bier life hack

2. Test op deze manier batterijen om te zien hoeveel juice ze nog hebben

Laat van een halve centimeter hoogte een batterij op een vlakke ondergrond vallen. De batterij met nog voldoende kracht zal blijven staan, in tegenstelling tot de omvallende batterij die geen energie meer heeft. Het werkt echt!

man man life hack

3. Krijg extra kracht op je schroevendraaier met een ringsleutel

Deze hack is baanbrekend voor de klusjesman die met regelmaat moet schroeven. Pak een schroevendraaier met een gegroefd handvat om daar overheen een ringsleutel te schuiven.  Een schroef ging er nog nooit zo makkelijk in.

Screen Shot 2015-08-31 at 19.09.21

4. Zorg dat je vlees zoals gehakt plat maakt voordat je het invriest

Deze vlees-hack geeft twee voordelen: het vlees ontdooit vele malen sneller dan een homp vlees, maar zal ook zorgen voor extra ruimte in de vriezer. Het enige wat je nodig hebt is een herafsluitbare zak.

Screen Shot 2015-08-31 at 19.07.21

5. De oplossing om twee borden in dezelfde tijd op te warmen in de magnetron

Het magnetron dilemma. Je wilt een maaltijd van gisteren opwarmen om die vervolgens te benuttigen met je partner, maar er past maar één bord in de magnetron, tot vandaag.  Je plaatst het tweede bord op een kommetje zodat de magnetron er een extra verdieping krijgt, en voilá.

Screen Shot 2015-08-31 at 19.07.31

6. Druppel niet meer in je broek

Na het plassen schud je de jonge heer af, maar toch valt er nog een vervelende druppel in je broek. Vrouwen die niet bekend zijn met dit probleem: als een man urineert blijven er altijd een paar druppels achter in de plasbuis die kort nadat ze de broek dicht doen ontsnappen. De oplossing, na het plassen te drukken op je perineum (de spier tussen je ballen en sluitspier) dit zal zorgen dat de laatste druppels in de pot vallen in plaats van in je broek belanden.

man man plassen life hack