Ga op jacht naar jouw portie échte kip

Het is eigenlijk heel simpel: met een beetje van jezelf en een beetje van KFC scoor jij nu vrij eenvoudig een smakelijk kip maaltje. Je hoeft niet veel te doen, maar voor het gemak lichten we ’t toch even toe. Het gaat erom dat de enige échte kip toch echt afkomstig is van de KFC. Logischerwijs proberen anderen (lees: McDonalds) dit smakelijke concept over te nemen, maar dat is vanzelfsprekend minder succesvol – vinden wij.

Nu McDonalds hun Crispy Chicken als hét nieuwe boegbeeld van kip aanwijst, is het natuurlijk aan ons kip-liefhebbers om dat in twijfel te trekken. Gelukkig helpt KFC ons daar een handje bij. Het gaat als volgt: overal waar je de Crispy Chicken spot, maak je een foto. Jij maakt de foto, de website doet de rest. En het goede nieuws is dat je gratis kip kunt halen bij KFC. Do we need to say more?

KFC_GetTheOriginal_keyvisual

Dus of je nu op de wc zit in de bioscoop, op de bus staat te wachten, een billboard ziet staan of gewoon noodgedwongen in de rij van de McDonalds staat – maak die foto en scoor jouw kip. Was er ooit een makkelijkere manier om de lekkerste kip ever te scoren? Wij hebben er nu al zin in, de jacht maakt de beloning zelfs nóg lekkerder. Hebben wij even geluk dat het de beste kip ooit betreft.

Stapsgewijs naar gratis kip

Stap 1: Ben je om wat voor reden dan ook in de Maccie beland, zie je de kipburger reclame voorbij komen op internet, sjees je langs een billboard of ga je gewoon naar de website van McDonald’s: pak snel je telefoon erbij!

Stap 2: Hé ouwe sniper. Heb je de McDonald’s Crispy Chicken in je vizier, zorg dan dat je naar de website van KFC gaat en klik op “Maak een foto.”

Stap 3De site checkt snel met welke kip ze hier te maken hebben en komt dan met de verlossende woorden: “DIT IS NIET DE ORIGINAL CHICKEN!” Vervolgens ontvang je een coupon voor een gratis KFC kip product of een grote korting. #gettheoriginal

Stap 4: Ga naar een KFC bij jou in de buurt, bestel een burger, bucket of wat voor kippetjes je ook maar wilt.

Stap 5: Eet smakelijk chicken connaisseur!