Pingpongtafel aan te raden

De tafel is meer dan geschikt voor iedereen, kinderen als volwassenen. Bij de tafel zitten twee batjes inbegrepen. Je hebt de tafel zo in- en uitgeklapt. Door een onderstel van staal staat het houten tafelblad stevig op de tafel. En zo blijft de gehele tafel ook stevig op de grond staan. Het product is zeker te gebruiken binnenshuis, groot is die namelijk niet!

Check deze link om naar de website van de Lidl te gaan.

De specificaties

De tafeltennistafel is 120 x 70 x 68 cm. Niet supergroot, maar groot genoeg om een lekker potje te kunnen pingpongen. Handig is ook dat er een net is inbegrepen, zo hoef je die zelf niet aan te schaffen. Het gehele pakket is alles behalve zwaar. 11 kilogram tillen kan de gemiddeld man wel, toch? Daarom zou je het pakket zelfs mee kunnen nemen op de boot of mee op een trip met de mannen. 

tafeltennistafel lidl mini

pingpongtafel

Lidl €75 (afgeprijsd) Shop nu

De Lidl verkoopt hem nu met 42% korting

Lidl geeft nu zelfs dikke korting op het product. Waar de adviesprijs normaliter 129,99 euro is, betaal je er nu maar 75,- euro voor. Uit verschillende reviews is gebleken dat het product zeker aan te raden is. Of het product ook te koop is in de supermarkt, kunnen wij je niet zeggen. Het is in ieder geval te bestellen op de site van Lidl. KLIK HIER voor de tafeltennistafel.