Lidl verkoopt halterset voor krachttraining

De CRIVIT Korte halterset van Lidl zorgt ervoor dat je de zoektocht naar een nieuw sportmaatje kunt staken. Deze sportgadget heeft maar liefst 5 verschillende gewichtsniveaus met behulp van 8 verwijderbare halterschijven. De schijven hebben een minimumgewicht van 3 kilogram en een maximumgewicht van 25 kilogram (totaal). Het gewicht is eenvoudig aan te passen door aan de halterschijven te draaien.

De halterset is daarnaast uitgerust met een geribbelde stalen greep om ervoor te zorgen dat jij een stevige grip hebt. De licht afgeronde handgrepen zorgen eveneens voor optimale houvast en een betere ergonomie. Bovendien bezit dit gadget een gietijzeren kern ten behoeve van een extra langer levensduur. De CRIVIT Korte halterset van Lidl is direct leverbaar en ook nog een 30 dagen gratis te retourneren. Sportfanaten zijn er dan ook erg tevreden over en beoordelen de halterset met 5 uit 5 sterren!

halterset lidl aanpasbaar 25 kg bestellen

Halterset

Lidl €149 Shop nu

Klik op deze link om naar de Lidl website te gaan.

Krachttraining voor zowel beginners als gevorderden

De CRIVIT Korte halterset van Lidl is geschikt voor veelzijdig gebruik, waaronder krachttraining en uithoudingstraining. Zodoende dient de halterset zowel de geoefende sporter als zij die nog niet zoveel ervaring hebben met kracht-of uithoudingstraining. Het product wordt geleverd met bijgevoegd verschillende instructies met oefenvoorbeelden, zodat ook de beginner vlijtig met de halterset aan de slag kan gaan.

De geoefende sporter kan zich uitleven tot 25 kilogram aan gewichten; dankzij 8 afneembare halterschijven kan men naar eigen smaak en inzicht van gewicht wisselen. Zo zijn er schijven van 3 kilogram voor de beginnende krachttrainer en kan de zwaarte eenvoudig worden aangepast door op te bouwen naar  8,5 kilogram, 14 kilogram, 19,5 kilogram en het totaalgewicht van 25 kilogram. De geribbelde, stalen greep zorgt voor de juiste houvast heeft een afmeting van 3 bij 35 centimeter. De CRIVIT Korte halterset van Lidl is te koop voor 149 euro, maar bespaart je daarmee ook een hoop extra onnodige inspanning (en eventuele abonnementskosten van jouw sportschool). Voor meer informatie kun je terecht op de online webshop van Lidl en kun je ervoor zorgen dat je de halterset al binnen drie werkdagen in huis hebt!