Lidl komt met een te gekke korting op de Salter heteluchtfriteuse

Bij Lidl, de supermarkt die bekend staat om zijn goedkope producten, kun je nu genieten van een geweldige korting op de Salter Heteluchtfriteuse. Lidl staat erom bekend dat ze boodschappen aanbieden, maar nu ook andere producten, zoals elektronica en technologie. En nu hebben ze deze fantastische heteluchtfriteuse in hun assortiment opgenomen.

lidl heteluchtfriteuse

De Salter Heteluchtfriteuse heeft een krachtige 1300 Watt motor en een inhoud van 3,2 liter. Wat deze friteuse zo geweldig maakt, is dat je er gezonde maaltijden mee kunt bereiden door middel van hete lucht circulatie. Je kunt er eigenlijk van alles in bereiden, van snacks zoals patat tot vis, vlees, groenten, en zelfs taarten en afbakbroodjes. Het is een alles-in-1-apparaat want je kan frituren, bakken, roosteren en grillen.

Maar vergeet niet om de mand na elk gerecht goed schoon te maken, anders loop je het risico dat je een mix van smaken krijgt. Je wilt namelijk niet dat je zalm smaakt naar een bitterbal!

De Salter Heteluchtfriteuse is voorzien van een instelbare temperatuurinstelling, zodat je de perfecte temperatuur kunt kiezen voor elk gerecht. Ook heeft het een handige timer van 30 minuten, zodat je je gerechten niet per ongeluk te lang laat bakken.

Een ander handig kenmerk van deze heteluchtfriteuse is de uitneembare mand met een anti-aanbaklaag, wat het schoonmaken na het koken een appeltje-eitje maakt. Een appel en een eitje lijkt mij niet verstandig in de heteluchtfriteuse.

 

lidl heteluchtfriteuseWat deze aanbieding nog aantrekkelijker maakt, is de prijs. De normale prijs van deze heteluchtfriteuse is € 129,99, maar dankzij de korting kost hij nu slechts € 39,99. Dat is een enorme besparing op een handig keukenapparaat!

De Salter Heteluchtfriteuse is sinds 30 september 2023 verkrijgbaar in alle Lidl’s. Maar als je niet kunt wachten, kun je hem nu al online bestellen. Het is een geweldige kans om een gevarieerd keukenapparaat te krijgen voor een top prijs. Dus laat deze kans niet over je heen lopen en upgrade je keuken en maak het koken makkelijker met deze fantastische heteluchtfriteuse van de Lidl!

Hieronder zijn nog wat reviews van het product:

Reviews airfryer

Reviews airfryerr