Lidl verkoopt nu een spotgoedkope gasbarbecue

De Duitse supermarktketen staat natuurlijk bekend om haar wat goedkopere producten, en zo is ook deze Grillmeister gasbarbecue, die voor ‘slechts’ € 279,00 wordt aangeboden.

De barbecue beschikt over een grilloppervlak van 63,5 x 42 centimeter met twee afzonderlijke roosters en vier branders. Genoeg dus om meerdere dingen tegelijkertijd te bereiden! Daarnaast beschikt de barbecue over een vermogen van 14,4 kilowattuur en heeft hij een dubbelwandige afzuigkap mét geïntegreerde thermometer. Het is dus ontzettend gemakkelijk om je eten te monitoren. Sowieso is dat erg makkelijk met de nauwkeurig verstelbare knoppen. Of je nou een kipsaté of lamskoteletje wil… het is een eitje!

De barbacue weegt 38 kilo maar is met vier wieltjes gemakkelijk te verplaatsen naar elke plek die jij wil. De barbecue werkt op gas en bij het bezorgen of afhalen van de barbecue krijg je een slang met drukregelaar en beschermhoes meegeleverd. Ideaal toch? Met een barbecue van Grillmeister heb je ook nog eens een betrouwbaar apparaat van een gerenommeerd merk te pakken.

Je kunt hem zoals gezegd voor € 279,00 ophalen in een filiaal bij jou in de buurt of hier online bestellen.

Grillmeister barbecue Lidl