De Zündapp Z810 is ‘de budgetkeus van 2023’ volgens de ANWB

Bij de Lidl verkopen ze op dit moment een Zündapp E-bike, die een beoordeling van vier van de vijf sterren heeft gekregen van de ANWB en heeft de prijs gewoon van ‘de budgetkeus van 2023’. De fiets is enorm duurzaam en heeft 28 inch wielen waarmee jij probleemloos lange tochten (of gewoon korte) kan maken. De accu zit door middel van het diamantframe van de fiets volledig verstopt. Er is dus geen enkele kans dat de accu vies wordt of gestolen kan worden. De Lidl E-bike is in drie tijlvolle kleuren te verkrijgen. Zo heb je grijs/wit, zwart/grijs en zwart/wit.

 

Met de Lidl e-bike voelt het alsof je op wolken fietst

In het frame zit een veer verwerkt. Hierdoor voelt het niet zo heftig aan als je over een bobbel fietst. Het stuur is verstelbaar, zodat elke bestuurder op de fiets kan fietsen. Het stuur zelf  is 61cm breed en heeft een offset van 33° dat ervoor zorgt dat de polsen niet gaan irriteren bij een lange fietstocht. Ook het zadel bevat veren en zorgt voor de juiste zithouding en comfort. Bobbels en gaten zijn dus geen probleem meer als je fietst op deze e-bike. Het voelt dus net alsof je op wolken aan het fietsen bent.

Op de elektrische fiets zitten vijf ondersteuningsniveaus en 24 versnellingen. Om het ondersteuningsniveau te veranderen, moet je kijken op de display. De display zit precies langs je linkerhand, waardoor jij nooit het stuur los hoeft te laten. Afhankelijk van je rijstijl gaat de fiets zo’n 30 tot 125 km mee totdat je ‘m weer moet opladen. Het opladen van een volle accu duurt zo’n zes uur.

De Lidl geeft nu 800 korting op e-bike met 4 5 sterren van ANWB (1)

E-bike

Lidl €1499 (afgeprijsd) Shop nu

Onderuit gaan door nattigheid en vuil? Dat gebeurt niet

Op de fiets zitten hydraulische schijfremmen en Mitas Flash-banden. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat nattigheid en vuil niet meer jouw vijand zijn. De banden hebben hierbij ook nog een reflecterende streep dat ervoor zorgt dat jij altijd en overal te zien bent in slecht en donker weer.

De fiets is nu voor maar €1499,- te koop bij de Lidl. Dat is zo’n €800,- minder dan de normale prijs. Wees er dus snel bij. De fiets is namelijk razend populair!

Let op: Als je de accu voor een langere tijd niet gebruikt, moet je wel om de 2 maanden de accu opnieuw opladen. (Dit heeft te maken met het onderhoud van de accu)