Lewis Hamilton en zijn honden

De hond Roscoe is een echte member van het Mercedes team, regelmatig neemt Lewis Hamilton hem mee naar de race track. Natuurlijk verschijnt de viervoeter dan ook weleens in de spotlights, net als zijn baasje.

Lewis Hamilton ziet zijn hond als zijn beste vriend. In 2018 vroeg hij aan Bernie Ecclestone of hij een speciaal paspoort kon krijgen voor Roscoe, waardoor ook deze hond probleemloos mee kan met zijn baasje; en de rest is geschiedenis.

Hamilton had ook nog een andere hond gehad genaamd Coco. Tot verdriet van de coureur overleed zij vorig jaar aan de gevolgen van een hartaanval. De hond worstelde al met gezondheidsklachten toen ze klein was. Hamilton had haar toen al veel liefde en verzorging gegeven, maar helaas overleed ze te vroeg.

Het Instagram van Roscoe

Behalve dat Roscoe de beste Formule 1-coureur als baasje heeft en dat hij lid is van team Mercedes, is er nog wat anders bijzonder aan deze hond. Hij is namelijk een model en hij verdient hiermee naar verluidt zo’n $700 per dag.

“He gets paid $700 dollars a day, it’s ridiculous, and he gets his treat, he loves it.” – Lewis Hamilton

Roscoe heeft ook een eigen Instagram pagina waarop je zietdat  hij samen met zijn baasje het circuit bezoekt of gewoon aan het chillen is met zijn beste vriend. Hamilton en Roscoe zijn een geweldig duo, dat bewijzen de onderstaande foto’s op Instagram: