Klassiek landhuis van Gert Berg

Klassiek landhuis “De Middenblink” is gelegen aan de befaamde lommerrijke laan die je naar Bergen aan Zee brengt. Bij aankomst op jouw eigen landgoed zullen rust en privacy een gegeven zijn. De villa wordt omgeven door de weelderige natuur van het uitgestrekte duin- en bosgebied van Bergen.

Vanuit de achterkant van de tuin wandel je het duingebied in, waardoor de natuur van Bergen binnen handbereik is. De tuin zelf is een schitterend stukje natuurlijk, die elk seizoen weer wat anders brengt. Mede door de vijver met Japanse Koikarpers en de fontein in de voortuin.

landhuis gert berg te koop funda bergen

Wat heeft de woning te bieden?

Eenmaal binnen, heb je een indrukwekkende hal, waar het oog direct wordt getrokken naar de prachtige glas-in-lood partij bij de trap. Authentieke details, zoals deze glas-in-loodramen en houten balken, vormen de kroon op dit landhuis, dat nu nog van Gert Berg is.

hal woning funda bergen

Op de begane grond heb je een comfortabele keuken, grenzend aan een ruime bijkeuken die bijgebouwd kan worden tot een nog ruimere woonkeuken. De woonkamer zelf beschikt over een imposante open haard. Boven zijn er vier slaapkamers, de grootste slaapkamer heeft zelfs een en suite badkamer. Dat is echter nog niet alles, zo hebben twee slaapkamers een eigen balkon met de prachtige natuur rondom. Buiten wacht nog een gastenverblijf met eigen badkamer en toilet.

Wat is er allemaal in de buurt?

Volgens de advertentie op Funda gaat het allereerst niet om zomaar een landgoed: “dit is een unieke kans om te wonen op een van de meest schitterende locaties in Bergen.” Eén van de USP’s van deze locatie is met de prachtige, kavel die direct grenst aan het uitgestrekte duingebied van Bergen. In het dorp Bergen zijn tal van voorzieningen, van winkels tot excellente restaurants, een golfbaan en veel sportvoorzieningen. Bergen heeft vele goede scholen waaronder de Europese School Bergen. Mocht je het toch graag ontvluchten, Amsterdam en Schiphol zijn gelegen op 40 autominuten van Bergen.

Voor de woning aan de Eeuwigelaan 42 vraagt hij maar liefst 4.950.000 euro. Zelf kocht Gert zijn miljoenen optrekje in 2000 voor iets minder dan 2 miljoen euro en liet er voor bijna 3,1 miljoen aan hypotheken op vestigen. Mocht hij het daadwerkelijk verkopen voor de vraagprijs, dan maakt hij een bijna 2 miljoen euro winst. Daar krijg je dan, naast al het bovenstaande, wel 306 vierkante meter aan woonoppervlakte en 4747 vierkante meter aan perceeloppervlakte voor terug.

slaapkamer gert berg woning landhuis landhuis Gert Berg