Lana had beter kunnen vakkenvullen

Lana Rhoades heeft onthuld dat ze slechts een schamel bedrag kreeg voor haar scènes tijdens haar hoogtijdagen. Ze deelde dat ze per scène een schokkend laag bedrag ontving van slechts $ 1.200, ondanks haar immense populariteit. Hoewel ze in korte tijd enorm bekend werd, bleef haar bankrekening verre van weerspiegelen hoe succesvol ze was in de industrie.

Lana, die haar carrière begon in de entertainment op slechts 19-jarige leeftijd, beschreef de duistere kant van deze wereld. Ze vertelde over situaties waarin ze dingen moest doen waar ze zich niet prettig bij voelde, zonder te weten hoe ze nee moest zeggen. Lana sprak zelfs over afschuwelijke ervaringen op de set, waaronder een incident waarin ze gedwongen werd tot acties die haar diep raakten. Afschuwelijk.

Nare werksfeer

Na slechts acht maanden in de industrie besloot Lana te stoppen vanwege de gruwelijke omstandigheden en verzoeken die ze kreeg. Ondanks haar populariteit en succes voelde ze zich gedwongen om de industrie te verlaten en haar leven een andere wending te geven.

Tegenwoordig gaat het beter met Lana Rhoades. Via online platformen heeft ze haar leven opnieuw opgebouwd en beweert ze nu multimiljonair te zijn. Lana heeft haar vorige beroep achter zich gelaten en werkt nu in de mode, genietend van een leven buiten de schijnwerpers van de volwassen filmwereld.

Ze heeft aangegeven dat ze nu hoopt een boek te schrijven, een goede moeder te worden en haar passies na te jagen zonder de schaduw van haar voormalige alter ego, Lana Rhoades, die haar nu heeft verlaten om door te gaan onder haar echte naam, Amara Maple.