Tegen de Daily Star vertelde de 25-jarige Lana Rhoades het volgende: ‘Ik kan het niet verbergen. Waar ik ook ga, iedereen heeft me op camera gezien en ik moet er maar mee leven. Ik zeg niet dat elke scène slecht was, maar een aantal waren genoeg om schade toe te richten. Er waren er drie tot vijf die heel traumatisch voor me waren – of ik naar een set gestuurd werd met iemand die veel te oud was, of onder druk gezet worden om iets te doen waar ik bang voor was omdat ik het te extreem vond – dat kan zeker schade toebrengen.’

Ze vervolgt: ‘Ik heb ook vrienden die zo hard bij hun keel gegrepen werden dat ze flauwvallen tijdens de scène. Er zijn heel veel gekke dingen gaande die de lichamen van mensen beschadigen voor de rest van hun leven.’ Desondanks zegt ze dat ze nooit gedwongen is om iets te doen wat ze niet wilde. Hoewel er wel verwachtingen waren. ‘Je kan in deze industrie terechtkomen en zeggen dat je nooit een gangbang wilt doen, of andere dingen, maar je zaakwaarnemers praten op je in en manipuleren je om meer te doen. Ze zeggen dingen als, “Mensen gaan van je houden, als je dit en dit doet.” Omdat je niemand teleur wil stellen doe je het uiteindelijk toch.’ Door al deze nare ervaringen heeft Lana Rhoades zelfs gekampt met psychische problemen. Heftig allemaal dus.

Een positief einde

Tegenwoordig gaat het wel een stuk beter met Lana Rhoades. Ze is gestopt met haar oude werk en heeft nu een succesvol OnlyFans-account. Daarnaast maakt ze podcasts en is ze populair op Instagram. Vandaar dat ze ook geen enkele vrouw aanraadt om die ‘volwassen industrie’ in te gaan als je veel geld wil verdienen: ‘Ik kreeg niks betaald. Ik had slechts 100.000 dollar toen ik stopte, nu ben ik een multimiljonair. Hiervoor waarschuw ik meisjes ook, het is niet allemaal glamour, het betaalt niet eens goed. Het is veel slimmer om jezelf bezig te houden met Instagram of OnlyFans.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lana Rhoades (@lanarhoades)