Money Heist

De serie is een prequel van La Casa de Papel. De misdaadserie wordt ook wel Money Heist genoemd. Het gaat over een diverse groep Spanjaarden die de Koninklijke Munt en de Bank van Spanje beroven. Het is vijf seizoenen lang vol spanning. Eerst was het alleen te zien op de Spaanse zender Antena 3, maar werd nadat Netflix de serie overnam een enorm succes.

Eerder dit jaar kwam Netflix al met de remake Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Nu is de streamingdienst ook bezig met de spin-off Berlín. In de prequel serie volg je het Money Heist-personage met dezelfde naam. Hij was één van de breinen achter beide overvallen en de broer van El Profesor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door La Casa de Papel (@lacasadepapel)

De spin-off van La Casa de Papel

In Berlín zul je te zien krijgen welke overvallen het gelijknamige personage pleegde voordat hij te zien was in het eerste seizoen van Money La Casa de Papel. Op dit moment is het nog onduidelijk of dat we het hoofdpersonage als Andrés gaan volgen of dat hij bij zijn bijnaam Berlín wordt genoemd. De serie, die in zowel Madrid als Parijs zal worden opgenomen, begint op 3 oktober met de belangrijkste opnames in Frankrijk.

The dream team in de serie Berlin

Pedro Alonso zal weer in de huid kruipen van het titelpersonage, maar verder zullen er allemaal nieuwe gezichten verschijnen. Het team bestaat onder andere uit Michelle Jenner als technische genie Keila, Tristán Ulloa als professor en Berlín’s adviseur Damián, Begoña Vargas als Cameron, Julio Peña Fernández als Roi en Joel Sánchez als Bruce.

De nieuwe castleden zijn vooral bekend in Spanje. Het zou wel kunnen dat je Julio Peña Fernández herkent uit de Netflix-roman Through My Window. Ook is Tristán Ulloa een bekende. Hij is te zien in onder andere Narcos en Terminator: Dark Fate.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door La Casa de Papel (@lacasadepapel)