Rondleiding: zo ziet de enorme privésuite van Kylian Mbappé eruit Media

Rondleiding: zo ziet de enorme privésuite van Kylian Mbappé eruit

Zelfs voor de gekken die geen voetballiefhebber zijn is het duidelijk: De 25-jarige Fransman en superster op het voetbalveld Kylian Mbappé maakt een gratis overstap van Paris Saint-Germain naar Real Madrid. Bij zo'n enorme overstap komen er natuurlijk behoorlijk wat voordelen kijken. Gek maar waar: een van de voordelen van zijn overstap is dat de razendsnelle aanvaller bij het trainingscomplex van Real Madrid beschikt over een bizar luxe privésuite.

Hèhè, Mbappé verkast dan eindelijk naar Real Madrid

Het hing al jaren in de lucht, maar vorige maand kwam er dan eindelijk duidelijkheid: na zes seizoenen bij Paris Saint-Germain maakt Kylian Mbappé de grote overstap naar het Koninklijke elftal van Real Madrid. Als klein kind was de Franse superster al groot fan van het wit van Real, met als superidool de enige echte Cristiano Ronaldo. Deze transfer wordt nu al bestempeld als één van de grootste transfers in het voetbal aller tijden.

Mbappé begon bij de volwassenen te voetballen in 2015 bij AS Monaco en maakte in 2017 een peperdure overstap (175 miljoen euro) naar Paris Saint-Germain. In het blauw van PSG groeide hij uit tot één van de beste spelers van zijn generatie. Donatello (zijn bijnaam vanwege de uiterlijke gelijkenissen met het Teenage Mutant Ninja Turtles personage) werd zelfs topscorer aller tijden van de club. Geruchten over de overstap naar Real Madrid gaan al jaren rond, de club was namelijk al een paar keer concreet, maar de deal ketste op het laatste moment elke keer toch af. Oja, bijna vergeten te melden: in 2018 kroonde het Franse nationale elftal zich wereldkampioen, geleid door de destijds pas 19-jarige Kylian.

mbappe ronaldo

Afgelopen maandag speelde de inmiddels 25-jarige Fransman nog in de spits voor het vaderland in de met 1-0 gewonnen overwinning tegen Oostenrijk. Kylian bekleedde niet echt een hoofdrol, maar kwam wel groot in het nieuws doordat hij door een lelijke botsing zijn neus gebroken leek te hebben. Mogelijk mist hij hierdoor de treffer tegen ons Oranje vanavond, wat voor ons alleen maar gunstig zou zijn. Bekijk de beelden hieronder (niet geschikt voor degenen die geen fan van bloederige foto’s zijn):

De privésuite van de Fransman

Bij Real Madrid gaat Mbappé een enorme zak geld verdienen en hoeft daar nog eens ook minder belasting over te betalen. Dat Mbappé het zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt is duidelijk: zijn grootse privésuite op het trainingscomplex is hier één van de onderdelen van. Bekijk een rondleiding door de luxueuze ruimte hier:

Op het filmpje is te zien dat Mbappé straks beschikt over een enorme woonkamer, met daarnaast een slaapkamer met een kingsize bed. Ook een badkamer, inclusief comfortabel ligbad, is helemaal van de Fransman. In de comments wordt er gespeculeerd dat deze privésuite eerst van Toni Kroos was. De Duitser besloot eerder dit seizoen om er mee te stoppen bij de koninklijke. Kylian Mbappé heeft in ieder geval vanuit zijn privésuite uitzicht over het trainingscomplex van zijn nieuwe cluppie Real Madrid.