Ben betrouwbaar

Niets is zo vervelend als beloftes doen en die niet nakomen, zo ook voor je baas. Daarom zijn veel werkgevers blij wanneer iemand niet hoog van de toren blaast, maar doet wat degene belooft. Daarbij is een verantwoordelijkheidsgevoel erg belangrijk. Je baas moet op je kunnen rekenen en je erop aan kunnen spreken wanneer je afspraken niet nakomt. Dit dien jij ook te doen tegenover andere collega’s, maar wel op een tolerante manier.

Wees sympathiek

Veelal is samenwerking de sleutel tot succes in het bedrijfsleven. Wanneer je niet in staat bent om goed samen te werken met je collega’s zal dit al snel een probleem worden voor jou, je baas en de gehele onderneming. Wanneer je niet binnen een team past en opdringerig of gemaakt overkomt zullen mensen je niet snel zien als een sympathiek persoon. Probeer daarom af en toe te glimlachen naar je collega’s en laat ze iets over zichzelf vertellen. Over jezelf praten kan namelijk een behoorlijk inherente beloning zijn. Toon interesse, maar draaf niet door.

indruk op je baas MAN MAN

Integriteit staat voorop

Om op lange termijn succes te hebben bij je baas, en dus ook in je werkveld, is integriteit één van de belangrijkste kwaliteiten om te hebben. Ben eerlijk naar jezelf en naar anderen. Laat zien dat je loyaal en oprecht bent aan je collega’s en je baas.

Ga gefocust te werk

Soms kan het best lastig zijn om je goed te focussen. Gelukkig wordt dat ook niet altijd van je verwacht. Probeer echter altijd je aandacht op iets te richten en je te concentreren op je werk. Laat je niet afleiden door allerlei zaken maar werk doelgericht, heb discipline en geduld.

Toon lef en durf

Het tonen van lef is een kwaliteit die werkgevers graag zien. Hiermee onderscheid je jezelf namelijk en laat je zien dat je niet bang bent om te falen. Om verder te komen in je carrière is experimenten een must, ook al weet je niet of alles goed zal gaan. Proberen wordt altijd meer gewaardeerd dan niets doen. Tenslotte is het een proces van vallen en opstaan en kan je fouten alleen maar zien als een leermoment.

indruk op je baas MAN MAN

Werk met tijdmanagement

Mensen die veel kunnen afhandelen maar waar de kwaliteit wel gewaarborgd blijft, is iets wat een werkgever graag ziet. Effectief maar vooral efficiënt. Tijd is kostbaar en daarom is tijdmanagement een essentieel onderdeel. Laat zien dat je goed kunt plannen, prioriteiten kunt stellen, kunt organiseren en afmaakt waar je aan begint. Doe de belangrijkste taken eerst en op het moment van de dag dat jij jezelf het beste kan concentreren.

Laat je incasseringsvermogen zien

Een goed incasseringsvermogen is cruciaal om met stress om te kunnen gaan eb daarom een erg belangrijke kwaliteit. Werkgevers zien graag dat hun werknemers vasthouden aan hun doelstellingen, ook al is het een moeilijke uitdaging. Stressbestendig zijn, veerkracht tonen en zaken positief benaderen is daarbij van groot belang.