Met het oog op kerst mag een cadeautje voor je vriendin, date of scharrel van gisterenavond niet ontbreken. Dit betekent niet dat je een gouden ring moet kopen, maar dat je haar blij moet maken met iets kleins. Ik selecteerde, met hulp van mijn vriendin, de 10 cadeautjes die elke dame gelukkig maakt.

1. Chocola

Cliché, maar het werkt. Een dame maak je namelijk gelukkig met een stukje puur, wit, melk chocolade met nootjes, karamel, rozijnen…

2. Een mini cactus

Tussen al haar pins op Pinterest zitten een aantal kleine cactusjes verstopt. Dit vindt ze naar eigen zeggen ‘cute’, dus koop er één om ook tot de categorie cute te behoren.

cactus

3. Romantisch avondje
Steek de kaarsen aan, schenk een mooie wijn in, zet wat lekkers op tafel en zet een goede playlist op.

4. Een oppashondje
Is ze dol op honden, leen dan een puppy van één van je vrienden. Het nadeel hieraan is dat je niet alle aandacht krijgt.
puppy vrouw man

5. Ontbijten met champagne
Verras haar met een ontbijt met champagne. Laat weten dat het altijd feest is met jou.

6. Speciaal thee
Speciale thee, voor een speciale dame. Nu denkt ze telkens als ze thee zet aan jou, en dat is vaak.

Screen Shot 2015-12-22 at 22.54.42

7.Douche gel
Dit vraagt om aandacht, want geur is iets persoonlijks. Ga voor een douche gel met dezelfde geur als hoe jij haar vindt ruiken.

8. Concert
Kijk in haar Spotify playlist welke artiest ze regelmatig luistert. Kijk of dat één van deze artiesten naar Nederland komt en scoor twee kaartjes.

concert

 

9. Drie restaurant diner
Neem haar op één avond drie keer mee uit eten. Start met een voorgerecht bij restaurant A, eet het hoofdgerecht bij restaurant B en eindig met een dessert bij restaurant C. Gegarandeerd succes.

10. Trakteer op pizza en wijn.
Omdat pizza en wijn net zo awesome zijn als jullie twee.

pizza wine