Ze is er maar druk mee: huizen kopen en huizen verkopen. Nu mag ze niet een nieuw ‘huisje’ toevoegen aan haar vastgoedportefeuille. Het gaat om een oceanview strandhuis in Malibu dat haar 70 miljoen dollar gekost heeft. Kleine opmerking: Kanye West, Kim’s ex, kocht vorig jaar in het zelfde gebied als Kim ook een woning. Die recent weer een huis tegenover het huis van Kim Kardashian in Calabasas heeft gekocht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Het Malibu droomhuis van Kim

Het nieuwe huis van Kim dateert uit 1944 maar werd in de jaren 90 en ook nog in 2016 volledig gerenoveerd. De villa is in mediterrane stijl en hij was eerder eigendom van biotech-ondernemer Walter de Logi. Ook Cindy Crawford en haar echtgenoot Rande Gerber hebben er gewoond.

De villa heeft vier slaapkamers en vijf badkamers. Ook moet je je niet vergissen in de oppervlakte; de woning beslaat zo’n 7.450 vierkante meter en komt ook nog met drie hectare grond. Niet te vergeten: de woning heeft het ongelofelijk uitzicht op de oceaan vanaf alle hoeken. Er is een tennisbaan, zwembad en een privéstrand aanwezig. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over privacy. Voordat je überhaupt het landgoed betreedt, moet je langs de torenhoge poort. Daarnaast is het huis ook niet zichtbaar vanaf een straat kant.

Hieronder een paar van de foto’s van het huis (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @houses