De carrière van Kim Kardashian

Kim Kardashian is een 42-jarige televisiepersoonlijkheid. Van 2007 tot 2022 nam ze deel aan de realityserie Keeping Up with the Kardashians, waarin het dagelijks leven van haar en haar familie werd gevolgd. Sinds 2022 wordt de familie gevolgd in een nieuwe realityserie, genaamd The Kardashians.

In 2012 kreeg ze een relatie met rapper Kanye West, met wie ze in 2014 trouwde. Samen hebben ze vier kinderen, maar helaas had dit sprookje geen goed einde. Kim vroeg namelijk in 2021 een echtscheiding aan. Hierna heeft ze nog een relatie van 9 maanden gehad met komiek Pete Davidson. De realityster gaf aan dat ze voorlopig niet aan een nieuwe relatie wil beginnen en ze meer op zichzelf wil gaan focussen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

De bikini foto’s van Kim Kardashian

Kim Kardashian is enorm bekend in Amerika en krijgt ook zeker veel aandacht op het gebied van social media. Op Instagram heeft ze maar liefs 350 miljoen volgers en plaatst ze vooral foto’s van haarzelf, haar kinderen en familie. Ook promoot ze haar eigen skincare-lijn. Kim is deze succesvolle lijn begonnen omdat ze zelf ook veel struggles heeft gehad met haar eigen huid.

Maar nu is het tijd om even tot het belangrijkste punt te komen. Heb jij al die nieuwe bikini foto’s gezien die Kim Kardashian heeft gedeeld op Instagram? Recent heeft ze een foto geplaatst waarop ze te zien is in een strakke zwarte bikini. Op de foto heeft ze al zon 4 miljoen likes en zo’n 30.000 comments. De reacties zijn vooral positief, maar ze krijgt ook haat. Natuurlijk is dat heel normaal in de celebritywereld, we noemen het ook wel ‘jaloezie’. Bekijk hieronder de foto van de brunette:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)