Wie is Debby Pfaff?

Debby Edilbert Gerdina Pfaff is geboren op 30 mei 1975 in Beveren, België. Ze is de oudste dochter van keeper Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen. In 2002 verscheen ze samen met de rest van haar familie in de Belgische reality serie De Pfaffs. Aan het einde van 2011 is VTM gestopt met het uitzenden van de serie. In 2012 trouwde Debby met Nicolas Liébart, met wie ze al negen jaar samen was. Samen hebben ze twee zonen, Keano en Liam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debby Pfaff (@debbypfaff)

Financiële mislukkelingen

Nicolas en Debby hadden samen een zonnebank centrum genaamd Sun Set Boulevard. In 2009 besloten ze de deuren te sluiten om meer tijd door te kunnen brengen met hun kinderen. Rond die tijd waren er ook wat financiële problemen. De Pfaffs zouden namelijk honderdduizenden euro’s aan fiscale fraude hebben gepleegd. “Twijfel is voor mij een tweede natuur geworden”, zegt Debby zelf. Het enige financiële risico dat ze nu nog zou nemen is haar deelname aan de loterij. “Hoop natuurlijk te winnen!” Ondertussen sparen zij en haar man om een nieuw huis te bouwen, maar door de financiële verplichtingen is dat nog niet mogelijk.

De killer body van Debby Pfaff op Instagram

Op de foto op haar Instagram laat ze haar strakke lichaam zien. Deze heeft ze weten te krijgen met behulp van haar personal trainer Lesley Dada. De voormalig wereldkampioen in Thai boksen is ook bekend van Expeditie Robinson. Ze legt uitgebreid het trainings- en voedingsplan uit dat Debby volgt. Zo te zien aan de haar killer body op de foto’s heeft het plan zeker geholpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debby Pfaff (@debbypfaff)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debby Pfaff (@debbypfaff)