Lotte heeft een never-ending passie in kleding en voor de manier hoe mensen zich uitdrukken door middel van stijl. Nadat ze haar studie aan de ArtEZ Fashion Design in Arnhem heeft afgerond, heeft ze werkervaring opgedaan bij verschillende modelabels in Parijs en Arnhem.

Atelier Charlie

Charlie betekent ‘vrije man’ en met Atelier Charlie wil Lotte van Schijndel het podium bieden aan deze vrije man. 15 kledingstukken in verschillen kleuren en patronen, die de basis vormen van de collectie van Atelier Charlie en iedere man de mogelijkheid geeft om zijn persoonlijke stijl uit te drukken. Lotte wil ervoor zorgen dat de man niet meer zelf hoeft na te denken over hoe hij bepaalde kledingstukken moet combineren, daarvoor is Atelier Charlie.

kickstarter-atelier-charlie-manman

De collectie

De collectie van Atelier Charlie is de perfecte combinatie voor je gehele garderobe. De 15 items vormen samen een complete garderobe en alle losse onderdelen zijn perfect met elkaar te combineren, waardoor je oneindig veel mogelijkheden hebt om een outfit samen te stellen. Doordat al deze items te combineren zijn, hoef je er nooit hetzelfde uit te zien als je vriend die hetzelfde kledingstuk heeft. Je combineert het gewoon met een ander item en de look is compleet verschillend. Lotte hecht een grote waarde aan lekker zittende kleding, goede kwaliteit materialen die rijk ogen en de perfecte pasvorm hebben. Dit alles zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd over straat gaat.

kickstarter-ateliercharlie-collection-manman

Het kickstarter project

Een outfit die voor je wordt samengesteld en waarvan de losse items gemakkelijk te combineren zijn. Klinkt dit je als muziek in de oren? Lotte probeert via haar kickstarter project  genoeg geld bij elkaar op te halen om haar eerste productie te kunnen draaien. En jij kan haar hierbij helpen. Op de site kun je verschillende bedragen doneren, waarbij je dus ook verschillende kledingstukken toegestuurd krijgt, een hele look of zelfs de complete garderobe.

Je hebt nog 27 dagen om Lotte aan haar bedrag te helpen. Wil jij niet meer na hoeven denken over welke kledingstukken bij elkaar passen, wil je niet meer nadenken over waar jij nu dat ene shirt vandaan moet halen, kortom, wil jij deze kledingstukken in je kast hebben hangen? Show some love for Lotte! Wij denken dat dit kickstarter project een succes kan worden.