Stijlvolle en warme sloffen

Dagen worden korter en temperaturen dalen. Natuurlijk kunnen we de verwarming vol aanzetten, maar niks is lekkerder dan je warm inpakken en op de bank neerploffen. Met warm inpakken bedoelen we wel van top tot teen. Een goed paar sloffen mag dan niet ontbreken, maar dit zal niet het eerste zijn waar iedereen aan denkt. Het onverwachts kerstcadea, maar enorm leuk om te geven en krijgen.

Kerstcadeaus MAN MAN Kerstcadeaus MAN MAN

Een compacte en innovatieve printer voor thuis

Een printer is misschien niet het eerste waar je aan denkt als kerstcadeau, maar er is natuurlijk niets mis met een praktisch presentje. Daar heb je misschien nog wel meer aan dan een cadeau dat er goed uitziet. Een compacte printer voor thuis is dan ook een prima cadeau, zodat je direct alles kunt afdrukken en mee kunt nemen. De HP Tango is de eerste printer ter wereld die via je smartphone bestuurd wordt en is ontworpen om naadloos en stijlvol in je interieur te passen. Al met al is het dus een cadeau waarmee jij je naasten heel blij kunt maken en waar ze écht wat aan hebben.

Kerstcadeaus vader moeder MAN MAN kerstcadeaus vader moeder MAN MAN

Een praktische en strakke tas

Een tas is niet alleen voor vrouwen, integendeel zelfs. Het is zonde om met een strakke outfit op pad te gaan en dan een tas te dragen die het net niet is. Je hebt natuurlijk verschillende typen tassen, die elk op hun eigen manier praktisch en stijlvol kunnen zijn. De rugzak is wellicht de meest praktische tas van allemaal, waarbij het uiterlijk zeker niet uit het oog verloren hoeft te worden. Tijdloos, stijlvol en in onze ogen toch écht onmisbaar.

Kerstcadeaus MAN MAN Kerstcadeaus MAN MAN

 

Een klassiek bordspel

Wat is er nu gezelliger dan spelletjes spelen met je familie tijdens de feestdagen. Hier heb je natuurlijk wel een aantal dingen voor nodig. Opkomst, goede zin en natuurlijk een leuk spel. Een simpele Monopoly variant isleuk, maar het is nog veel leuker om een keer flink uit te pakken met een wat luxere versie. Hierdoor is het in ieder geval zeker dat niemand het bord door de kamer smijt.

kerstcadeaus MAN MAn kerstcadeaus MAN MAn

Grooming essentials

Het is belangrijk om jezelf goed te verzorgen, ook wij als mannen. En zonder de juiste tools is dit onmogelijk. De juiste verzorgingsproducten zijn dus een goede investering, en ook een goed cadeau. Ga voor een gezichtscrème waarmee je er jong en fris uit blijft zien, een haarproduct waarmee je kapsel in vorm blijft en de juiste scheerproducten. Zo kom jij, of degene waar je het cadeau aan geeft, verzorgd voor de dag. Tijdens de feestdagen en ook daarna.

Kerstcadeaus MAN MAN Kerstcadeaus MAN MAN

Een horloge voor de finishing touch

Tijdens de feestdagen dient je outfit on point te zijn. Zonder de juiste accessoires mis je net die verfijnde afwerking. Wil je een beetje uitpakken met je cadeaus? Dan is een horloge dus de perfecte optie. Natuurlijk verdienen je vader en moeder een gelijkwaardig cadeau, dus waarom geen horloge voor allebei? Bovendien zal je partner ook wel blij worden van een horloge.

Kerstcadeaus MAN MAN Kerstcadeaus MAN MAN Kerstcadeaus MAN MAN

Met kerst draait het natuurlijk ook om lekker eten, zorg wel dat je niet teveel aankomt.