De lange carrière van Kate Moss

De carrière van Kate Moss begon op haar veertiende, toen ze door een modellenbureau ontdekt werd op een vliegveld in New York. Dat ze ‘al even’ meegaat is een understatement. Deze dame is momenteel 48 jaar oud en leeftijd lijkt geen grip op haar te krijgen.

In korte tijd steeg haar carrière naar een hoogtepunt. Echter kreeg ze daarbij een hele bak kritiek over zich heen. Dit was voornamelijk omdat ze destijds erg jong was, maar toch regelmatig uit de kleren ging voor verschillende shoots. Ondertussen doet ze veel reclamecampagnes voor merken zoals; Gucci, Louis Vuitton, Versace en Dolce & Gabanna en is ze een van de grootste namen in de modellenwereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate Moss Agency (@katemossagency)

Ze kreeg nog meer bekendheid doordat ze in 1994 een relatie kreeg met niemand minder dan Johnny Depp. In 1997 doofde de vonk tussen de twee en ze kreeg hierna een relatie met Jefferson Hack. Uit deze relatie is in 2002 een dochter gekomen. Uiteindelijk liep ook deze relatie op de klippen. In 2011 is Kate Moss getrouwd met haar huidige vriend Jamie Hince en hij is gitarist van de band The Kills.

Het model deelt een fijne fotoshoot op Instagram

Ondanks haar lange carrière en alle kritiek stopt Kate Moss niet met haar schaars geklede fotoshoots. Dit keer schittert ze voor de campagne van het bedrijf Skims Shapewear, een van de merken van Kim Kardashian. Dit bedrijf verkoopt onder andere ondergoed voor alle vrouwen. Het is dan ook wel te verwachten dat Kate Moss in lingerie te zien is, maar het wordt zelfs nog beter dan dat. Op één van de foto’s zien we dat het model zelfs bijna volledig uit de kleren gaat, de enige bedekking die ze heeft zijn haar armen.

Wij houden je in ieder geval niet langer in spanning en bekijk de foto’s zelf hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims)

Niet alleen Kate Moss houdt van pikante foto’s, ook haar zusje houdt ervan om het randje op te zoeken met gewaagde foto’s.