De Juultje Tieleman is erg geliefd

Juultje Tieleman kennen we al een aantal jaren. Ze werd bekend toen ze een relatie kreeg met YouTuber Gio Latooy. Deze relatie is al een aantal jaren voorbij en intussen gingen de geruchten rond dat zij het gezellig zou hebben met YouTuber Don. Of deze geruchten daadwerkelijk juist waren, is nog maar de vraag. Maar inmiddels heeft de dame het leuk met weer een andere bekende YouTuber. Dit keer gaat het om Koen, bekend van De Bankzitters. Klein wereldje hè?

Niet alleen de mannen vinden haar leuk, ook door de rest van haar volgers is ze een heuse internetsensatie geworden. Ze heeft meer dan één miljoen volgers op haar Instagram-pagina en verblijdt hen iedere keer weer met een foto op vakantie of een leuke selfie.

Spannende foto op Instagram

Dat Juultje niet vies is van een spannende foto hier en daar, dat weten we ondertussen wel. Zo showde ze haar killerbody tijdens haar vakantie in Tanzania en gaat ze nu wederom voor een pikant kiekje. Dit keer geen stranden of gekke bestemmingen, gewoon in de slaapkamer.

Maar als we Juultje een beetje kennen, dan weten we dat ook dit fantastische foto’s oplevert en op haar Instagram verblijdt ze ons met ééntje:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

De reacties onder de foto zijn lovend, maar ze gaan ook voornamelijk over haar huidige vriend Koen. De volgers van Juultje gaan er voornamelijk vanuit dat hij deze foto geschoten heeft:

“Koen is een goeie fotograaf”, “Koen heeft geluk.”, maar verder zijn haar volgers ook heel erg enthousiast over de foto of Koen deze nou gemaakt heeft of niet.

Hieronder meer prachtige foto’s van de knappe Juultje Tieleman:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje volgen op Instagram is dan ook zeker een aanrader, maar we hebben nog meer Nederlandse dame waar wij erg van onder de indruk zijn. Wij zetten de mooiste Nederlandse vrouwen op een lijstje, zodat jij ze één voor één op Instagram kunt gaan volgen.