Jutta Leerdam en Jake Paul hebben een relatie

Zoals je (waarschijnlijk) wel weet hebben Jutta Leerdam en Jake Paul een relatie. In april hebben ze het duidelijk gemaakt aan al hun fans. Een tijd lang was de relatie tussen de twee een beetje een mysterie, maar toen Jake Paul een Instagram-post van hen samen deelde met de tekst ‘I’m Dutch now’, werd het voor iedereen duidelijk.

In een interview waarin Jutta en Jake openlijk over hun relatie praten, vertelt de schaatsster over Jake: ‘Je bent meer ontspannen en je bent lief en oprecht, kwetsbaarder en open. Dat heb ik nog nooit bij een man gezien. Je bent gewoon, ik weet niet, zo oprecht en nuchter’. Ook Jake doet uitspraken over Jutta. Hij beschrijft haar als lief, oprecht, zorgzaam en liefdevol. Ze lijken allebei helemaal in de wolken te zitten. Good for them! 

Jutta Leerdam schittert op TikTok in een glimmende broek

Zoals je vast wel weet, zorgt al deze publiciteit ook voor een heleboel nieuwe volgers. Dat ervaart Jutta op het moment ook wel. Om al die volgers ‘tevreden’ te houden, moet je om de zoveel tijd natuurlijk wel iets posten. Dat is iets wat Jutta al heel erg onder de knie heeft. Zo heeft de blonde sportvrouw een TikTok-video geplaatst waarin ze in in een blauwe top en blauwe glimmende broek een dansje doet. Tijdens dit dansje in deze glimmende broek showt Jutta Leerdam haar killerbody. En zoals we van haar gewend zijn, ziet ze er super fit uit.

Ben jij benieuwd naar de video? Die vind je hieronder: