Wie is Jordan Seca?

De Nederlandse Jordan Seca is een van de mooiste vrouwen van het land en woont in Amsterdam. In het dagelijks leven werkt Jordan als Senior Campaign Manager bij een Influencer Marketing Bureau, maar daarnaast timmert ze zelf ook aan de weg als content creator op. Zo heeft zij inmiddels al bijna 45.000 volgers verzameld die zij regelmatig voorziet van de leukste shots in de meest stijlvolle outfits.

Verder leeft zij onder het motto “Young, wild and free”, omdat zij het leven te kort vindt om alleen maar over dingen te dromen. Jordan heeft het gevoel dat je je dromen moet najagen om te bereiken wat je wil. Daarom was zij het afgelopen jaar onder andere naar Tanzania, Denemarken en Ibiza en dat leverde ook maar al te leuke content op. We moeten eerlijk zeggen: wij kunnen wel wennen aan al die fenomenale foto’s en snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om haar te volgen. Met Jordan haar bruine lokken, donkere ogen en haar afgetrainde lichaam is het een fantastische verschijning.

De Nederlandse dame is actief op YouTube en Instagram

Verder is de brunette ook actief op YouTube waar zij veelal vlogs plaatst tijdens een aantal van haar bijzondere reizen naar Marrakech, Mykonos, New York en Australië, waar zij maar liefst zeven maanden heeft gewerkt als au pair. Ook beschikken de video’s over de nodige humor, wat haar al helemaal een droomvrouw maakt.

Al met al is Jordan Seca dus een fantastische vrouw met ontzettend veel kwaliteiten en ons zou het dan ook niet verbazen als zij ooit nog eens in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland belandt als mooiste vrouw van Amsterdam, toch?  Wij selecteerden onze favoriete foto’s van haar Instagram. Beelden zeggen nu eenmaal meer dan duizend woorden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordan Seca (@jordanseca)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordan Seca (@jordanseca)