Winter Is Here

Winter Is Here. Het ijzig wit met blauwe ontwerp doet deze uitspraak zeker eer aan. Op de fles is de iconische Johnnie Walker Striding Man dit keer in een harnas gehuldigd om de Night King te vertegenwoordigen. Dankzij de temperatuurgevoelige inkttechnologie wordt zelfs een onverwachts design onthuld wanneer de fles bloot wordt gesteld aan lage temperaturen. Om de echo’s van de ijzige aanwezigheid van de White Walker zo goed mogelijk na te bootsen is het het best om de whisky ijskoud vanuit de vriezer te serveren. Geleid door de Night King staat het ondode leger van de White Walkers bekend om hun ijzige, blauwe ogen. Echter, mag iedereen blij zijn dat ze dit keer opduiken. De limited edition whisky brengt de ijzige wereld van de White walkers tot leven en biedt fans een unieke beleving die je direct naar de Frozen North brengen.

White Walker by Johnnie Walker MAN MAN

White Walker by Johnnie Walker

De whisky is gemaakt van Single Malts van Cardhu en Clynelish, één van de meest noordelijke distilleerderijen van Schotland. Het bevat tonen van rode bessen met een vleugje boomgaardfruit, vanille en gekarameliseerde suiker. De Frozen North werd door blender George Harper samen met een klein team van deskundige blenders bij Johnnie Walker gebruikt als uitgangspunt voor de White Walker by Johnnie Walker. De nieuwe whisky zal onderdeel zijn van een groot partnership tussen HBO en DIAGEO. Binnenkort wordt namelijk de Game of Thrones Single Malt Scotch Whisky gelanceerd. Deze bijzondere collectie zal nog eens acht soorten whisky’s met zich mee brengen die ieder één van de iconische Houses of Westeros en de Night’s Watch zullen representeren. De collectie biedt een unieke kans aan liefhebbers om een kijkje te nemen in de bijzondere wereld van de Seven Kingdoms.

White Walker by Johnnie Walker MAN MAN

Zolang de voorraad strekt is de whisky in Nederland beschikbaar bij Gall & Gall en Drankdozijn.nl. De aanbevolen prijs is 36,99 euro voor 700 ml. Check voor meer informatie de website van Johnnie Walker of social media. Met deze whisky wordt het wachten op seizoen 8 en eventuele vervolgseizoenen net iets draaglijker gemaakt. Cheers!

Zijn wij even blij dat de prijs toch “net” iets onder die van de duurste fles whisky ligt.