De linnen bomberjack

De bomberjack die we gewend zijn is al snel te warm voor de lentedagen. Ga daarom voor de linnen versie. Deze kan je gemakkelijk over een t-shirt dragen en is ook geschikt als jasje dat je binnen draagt. Wanneer het met enkel een t-shirt toch nog te koud is, draag er dan een iets dikkere trui onder.

Denim jacket

Het denim jacket is en blijft de favoriet en is een item dat je in je kast moet hebben. Door zijn vele verschillende varianten is het nooit saai. En ze mogen weer uit de kast gehaald worden. Of je er nu voor kiest om hem als item over je t-shirt te dragen of als buitenste laag voor als de zon van zich laat zien, met een denim jacket zit je altijd goed.

De regenjas

Helaas vallen er in de lente ook nog een heel aantal regendruppels. Met deze regenjassen ben je hier op voorbereid en zie je er nog steeds stijlvol uit. De jassen zijn niet te dik dus ideaal voor de lente.

Het overshirt

Het woord zegt het al, dit is een item om over een ander shirt te dragen, om te layeren dus. Voor de warmere dagen kan je deze prima als jas gebruiken, voor de koudere dagen kun je hem rocken op een effen t-shirt.

Leather jacket

Een leather jacket is eigenlijk een ideaal item voor elk seizoen, maar vooral voor de lente. Het houdt de gure wind tegen die Nederland kent, maar hij is dunner dan je winter jack. Het is dus ook zeker een item om in te investeren, want de leather jacket is tijdloos.

Sweatshirt over je overhemd of shirt

Een trui over je t-shirt of blouse kan, mits het droog is, een prima alternatief zijn voor je jas. Het zit lekker en met de combinatie van jeans, sneakers, trui en zonnebril ben je altijd on point.

Jackets die je voor de koudere dagen ook onder een andere jas kunt dragen zijn ideaal om te layeren in de lente.