Moeilijke tijden voor Isaac Taylor

Onlangs heeft Isaac Taylor uit Californië een nieuwe auto cadeau gekregen. De vader van zes kinderen kreeg zes maanden geleden een ongeluk waardoor zijn auto total loss raakte en sindsdien gaat hij op de fiets naar zijn werk. Hij had jarenlang moeite om het hoofd boven water te houden en woonde in verschillende motels, terwijl hij ondertussen ook voor zijn zes kinderen zorgde. Toen hij zes maanden geleden ook nog eens zijn geliefde auto verloor, werd het al helemaal lastig voor hem om alles met elkaar te combineren.

Goede doel komt in actie

Toen de leden van de non-profitorganisatie ‘Family Promise‘ erachter kwamen dat Isaac elke dag naar zijn werk fietste, schreven ze namens hem een brief om hem een auto te kunnen verzekeren. En dat met groot succes, want dankzij Caliber Collision Roseville, Travellers Insurance, Family Promise of Sacramento en in samenwerking met het NABC Recycled Rides Program, kreeg Taylor een onlangs gerestaureerde Hyundai Elantra uit 2019 cadeau.

”Het was vroeg in de ochtend nadat ik een dienst van 10 uur had gewerkt. Het was erg zwaar”, vertelde Isaac Taylor onlangs aan CBS News. ”Het is verbazingwekkend, ik leef nu de droom. Ik leef mijn beste leven op dit moment”.

Het gaat nu eindelijk goed met de vader van zes, nadat hij werd verrast met zijn nieuwe auto. ”Elke twee uur kijk ik uit het raam om te kijken of de auto er nog staat.” Hij voegde eraan toe dat het hebben van een auto hem nu gemoedsrust geeft en hoopt op een dag de auto aan iemand anders in nood te kunnen geven. Een erg mooi gebaar!