Aston Martin DB6 Mark II Vantage

De Aston Martin DB6 is een volgroeide, volwassen versie van de DB4 en DB5. Deze auto heeft geen rijk verleden vol met James Bond associaties, maar toch is het een geliefd model onder liefhebbers en verzamelaars. De auto lijkt op ’t eerste oog best veel weg te hebben van de DB5 en dat is ook wel zo. Toch is er een aantal aspecten die de DB6 duidelijk onderscheidt van de rest. Zo heeft deze Aston Martin een voorbumper die uit twee delen bestaat – met daartussen de kentekenplaat. Tevens zijn de achterlichten anders dan bij de DB4 of DB5 en heeft deze Aston Martin een kont die vloeiend overloopt in een soort van spoiler.

Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN

Ondanks ’t feit dat deze Aston Martin DB6 een minder publieke verschijning is, wil het bedrag voor een dergelijke auto is goede staat nog aardig oplopen. Dit exemplaar staat te koop bij Hexagon Classics en heeft iets meer dan 90.000 km gelopen. Het is één van de slechts 46 geproduceerde exemplaren – we hebben hier dus beslist met een zeldzaam exemplaar te maken. De auto heeft tot op heden drie verschillende eigenaren gehad. De laatste eigenaar heeft de auto in z’n bezit had vanaf 15 maart 1978.

Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN

Bij aanschaf ontvang je tevens alle originele papieren van de fabriek, tot aan de aankoopbewijzen. Het is al met al een zeer nette Aston Martin DB6 Mark II Vantage. Het schoolvoorbeeld van een classic die het voorkomen van een gentleman heeft en de subtiliteit die past bij grote klasse. Wat ons betreft een van de mooiste classic cars ooit gemaakt.

Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN 4 Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN 5 Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN 6 Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN 7 Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN 8 Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN 9 Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN 9 Aston Martin DB6 Mark II Vantage MAN-MAN 10