Industriële woning De Mira Ra

De industriële woning waar het over gaat heet De Mira Ra en staat in Zuid Frankrijk met een uitzicht op de Middellandse Zee. Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen die de vormen van het landschap volgen. Het skelet van de woning bestaat uit betonnen blokken om zo, samen met de kleur van de stenen, in de natuur op te gaan. Ook de binnenkant van de woning bestaat uit deze blokken om binnenin een rustige sfeer te creëren. De panorama ramen zorgen ervoor dat er genoeg lichtinval is en dit wordt door de hele woning verspreid. Het huis bezit vijf kamers waardoor er genoeg ruimte is. Op de begane grond is daarnaast ook nog een terras gemaakt waar je van de zonsondergang en -opgang kan genieten.

Industriele woning MAN MAN 12 Industriele woning MAN MAN 2 Industriele woning MAN MAN 1 Industriele woning MAN MAN 3 Industriele woning MAN MAN 7 Industriele woning MAN MAN 11 Industriele woning MAN MAN 8 Industriele woning MAN MAN 5 Industriele woning MAN MAN 4 Industriele woning MAN MAN 9 Industriele woning MAN MAN 10 Industriele woning MAN MAN 6

Het is een huis om van te genieten en wij vinden het geen gek idee om met ons pensioen te verhuizen naar Frankrijk. Een ander buitenhuis staat in Californië en geeft je jouw welverdiende oase van rust.